Bozoğlu'ndan 1 Kasım Mesajı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 1 Kasım Silivri'nin düşman işgalinden kurtuluşu dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Bozoğlu'ndan 1 Kasım Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri'yi Silivri ilçe sınırlarına hapsetmek, Silivri'ye yapılan en büyük zülümdür. " diyen Başkan Bozoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Değerli Hemşerilerim;

Geçmiş tarihi antik çağlara dayanan ve yüzyıllar boyunca bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Silivri'miz bugün İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısı hükmündedir. Binlerce şehit ve gazilerimizin kahramanca verdiği mücadeleler sonucunda bizlere emanet ettiği Silivri'ye sahip çıkmak, hizmet etmek bizlerin boynunun borcudur. Bu doğrultuda AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak tarihi, sanayisi, tarımı,  turizmi ve bütün doğal güzellikleri ile Silivri'mizin gelişimi için gece gündüz var gücümüzle çalışıyoruz.

Tarih boyunca bulunduğu konumu, verimli toprakları ve doğal güzelliği ile bir çok devletin göz diktiği Silivri'nin kıymetini çok iyi biliyoruz. Bütün gayretimiz ve çalışmalarımız daha güzel bir Silivri için. Silivri'yi Silivri ilçe sınırlarına hapsetmek, Silivri'ye yapılan en büyük zülümdür.  Bizler  Silivri'ye aşığız. Silivri'ye sevdalıyız.  Bu sebeple Silivri için çalışmaya, Silivri için üretmeye, Silivri'yi büyütüp geliştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla 1 Kasım Silivri'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümünü kutluyor, saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Her şey daha güzel bir Silivri için.