Bozoğlu ve ekibi Gümüşyaka'daydı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında teşkilat mensupları ile birlikte Gümüşyaka Mahallesini ziyaret etti.

Bozoğlu ve ekibi Gümüşyaka'daydı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çat kapı ev ziyaretleri, kahvehane ve esnaf ziyaretleri ve hasta ziyaretleri ile gerçekleşen programda Başkan Bozoğlu'na ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları da eşlik etti.

GÜMÜŞYAKA TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ETTİ

Esnaf ziyareti öncesi AK Parti Gümüşyaka Mahalle Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ali Zilan ve mahalle yönetimine Gümüşyaka'da yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

SİZLERİN DESTEĞİ İLE SİLİVRİ KAZANACAK GÜMÜŞYAKA KAZANCAK

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen mahalle ziyaretleri kapsamında Gümüşyaka Mahallesini ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde yaptığı konuşmada ise Gümüşyaka’ya yapılan hizmetleri değerlendirerek, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili Gümüşyaka halkından AK Parti'ye destek isteyen Başkan Bozoğlu, "Bizler sadece seçimden seçime seçmenini hatırlayan bir siyasi anlayışa sahip değiliz. Göreve geldiğimiz günden bu yana teşkilatımızın bütün kademeleri ile her hafta rutin olarak mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bizim vazifemiz size hizmet etmek, sizlerin derdi ile dertlenip çözüm üretmek.  Daha güzel bir Silivri için daha güzel bir Gümüşyaka için gece gündüz çalışıyoruz. Sizlerden aldığımız güç ve destekle Silivri kazanacak, Gümüşyaka kazanacak." dedi.