Demir'den AK Parti'ye Ziyaret

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Demir AK Parti Silivri İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Demir'den AK Parti'ye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke ve Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina ile bir müddet görüşen Mustafa Demir, İlçe Teşkilatının Silivri’deki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

TEŞKİLATIMIZIN BÜTÜN KADEMELERİ İLE SAHADAYIZ

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı aynı zamanda İstanbul sorumlusu olan Mustafa Demir’i makamında ağırlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Başkan Demir’e ilçe teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yaklaşan yerel seçimlerinde konuşulduğu toplantıda Silivri’nin AK Belediyeye tekrar kavuşması ve Silivri halkının refahı ve geleceği için yarın seçim varmış gibi çalıştıklarını belirten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri’de seçimin kazanılması için teşkilatın bütün kademeleri ile sürekli sahada olduklarını ifade etti. İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun ardından İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile de bir süre sohbet eden AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Demir günün anısına çekilen fotoğrafın ardından ilçeden ayrıldı.