Kaynarca "Mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalara başladık"

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Büyük Ova Projesi ile ilgili olarak, "Bir çok kişi ve kurumlarımız henüz farkında değil ama sorun büyük Bize iletilen ve her geçen gün artan mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalara başladık." dedi.

Kaynarca &quotMağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalara başladık"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan'ı ofisinde ziyaret etti. Büyük Ova Projesiyle vatandaşların yaşadığı sorunların çözüme kavuşması için Turan ile bir araya geldiğini belirten Milletvekili Kaynarca, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Silivri eski Belediye Başkanımız Hüseyin Turan’ı işyerinde ziyaret ettik. Silivri’mizde Büyük Ova Projesi’nden olumsuz etkilenen vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Tarım arazilerinin tarım dışı ve yanlış kullanımını önlemek için hayata geçirilen Büyük Ova Projesi'yle 184 tarımsal potansiyeli yüksek ova, tarımsal sit alanı ilan edildi.

'HENÜZ FARKINDA DEĞİL!'

Silivri’de Büyük Ova ilan edilen yerler arasında halen yerleşim yerleri ve fabrikalar bulunuyor. Bir çok kişi ve kurumlarımız henüz farkında değil ama sorun büyük. Bize iletilen ve her geçen gün artan mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalara başladık."