Metin Karakaş müracaatını yaptı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel ve mahalli idareler seçimlerinde AK Parti'den Silivri Belediye başkanı aday adayı olan partinin eski il yönetim kurulu üyesi Mimar Metin Karakaş, bugün parti merkezine giderek adaylık müracaat dosyasının ilçe başkanı Mutlu Bozoğlu'na teslim etti. Karakaş'ı müracaatında ailesi ve eski yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı.

Metin Karakaş müracaatını yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK PARTİ HİZMETLERİ SİLİVRİ İLE TEKRAR BULUŞACAK

Karakaş müracaatı esnasında yaptığı konuşmada “Rabbim kime kısmet eder bilemiyorum ama şuna yüzde yüz eminim ki Mart sonunda AK Partili bir Silivri belediyesi olacak, inanan insanların başaracağı çok ciddi zaferler vardı. Silivri’de bayrağı dava edinmiş, Vatanı dava edinmiş, ezanı dava edinmiş, Atatürk ilke ve inkılaplarını dava edinmiş 15 Temmuz gecesini kendisine dava edinmiş, tüm insanların oylarına talibiz. Allahın izniyle de tarihi bir rekorla bu belediyeyi alacağız ve Ak parti hizmetleri Silivri ile tekrar buluşacak. “dedi

“NEREDE KALMIŞTIK” DİYECEĞİZ

İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu da aday adaylığı müracaat esnasında yaptığı konuşmada “Silivri şu an için can çekişen bir hasta, Büyükşehirin yardımlarıyla şu an kalp mesajı yapıyoruz. Allah kısmet ederse ki ben inanıyorum Genel merkezimiz iyi bir adayı belirleyecek Silivri’yi şaha kaldıracak ve o aday Silivri’yi Allah kısmet ederse daha ileriye taşıyacak. Silivri AK partili belediyesinde yapılan hizmetleri unutmadı. Orada yarım kalan bir hizmet vardı.31 Mart akşamı kazanıp 1 Nisan’da Belediyeyi aldığımızda şunu söyleyeceğiz “Nerede kalmıştık” diyeceğiz.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından Karakaş İlçe Kadın kolları ve Gençlik kollarını başkanlığını da ziyaret etti.

“HUZUR DOLU BİR SİLİVRİ İÇİN”

Silivri Belediyesi Başkan Adayı adayı Metin Karakaş, yazılı olarak yaptığı açıklamada da şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli hemşerilerim; Allah'ın izniyle Silivriye hizmet yolculuğuma çıkmış bulunmaktayım..Dolayısıyla tüm Silivrili hemşerilerimin bilmesini isterim ki; İçerisinde BAYRAK sevgisini kendisine dava yapmış, İçerisindeki EZAN  sesini kendisine dava yapmış, Kalbindeki VATAN ve ATATÜRK sevgisini kendisine dava yapmış, 15 TEMMUZ ruhunu iliklerine kadar hissedip bunu davasının bir parçası haline getirmiş, Yani bu paydaşta   "DAVAM SİLİVRİ" diyen tüm hemşerilerimizin oylarına ve desteklerine talip olduğumun herkesçe bilinmesini isterim.. Yenilenmiş, gelişmiş, sorunlarından arınmış ve daha yaşanabilir, huzur dolu bir Silivri için birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bu kutlu yolculuğun ilk adımı olarak, 16 yıldır Türkiye'ye her alanda çağ atlatan, mensubu olmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisinden 2019 Mart Yerel seçimleri icin Belediye Başkan Aday Adaylığı Basvurumu gerçekleştirdim..Şahsım ve İlçemiz adına hayırlı bir sürecin geçmesini diler, en kalbi selam ve muhabbetlerimi sunarım.

Mimar Metin Karakaş