Ak Parti İlçe Başkanlığı'nda Seçim Heyecanı

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Delege Seçimini gerçekleştirdi.

Ak Parti İlçe Başkanlığı'nda Seçim Heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Delege Seçimini gerçekleştirdi. Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşen seçimler saat 10.00’da başlayarak, 16.00’a kadar devam etti. 35 mahalle için ayrı ayrı kurulan sadıklarda oy kullanımı oldukça yoğundu. Mahallelerde ki nüfus yoğunluğu doğrultusunda toplam 400 adet delege gerçekleşecek olan olağan genel kurulda oy kullanmak üzere seçildi. 

Yoğunluk Son Ana Kadar Devam Etti

Sabah saat 10.00’da başlayan delege seçimlerinde her bir mahalle için ayrı ayrı sandıklar kuruldu. Sandık görevlileri olarak Mahalle Başkanları, Mahalle yönetimleri ve İlçe Yönetiminde görev alan isimlerde, sorumlu oldukları mahallelerin sandıklarının başında yerlerini aldılar. Saat 16.00’a kadar devam eden seçimin gerçekleştiği İlçe Binası’nda yoğunluk son dakikalara kadar devam etti. Parti üyelerinin seçimine sunulan 400 delege, Mahalle Teşkilatlarıyla yapılan istişareler sonucunda belirlendi. Delege Seçimlerine katılan üyeler bu demokratik uygulamadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Demiral ‘’ Tabanımızın Sesine kulak Veriyoruz.’’

İlçe Başkanı Dilek Demiral gerçekleşen seçimlerin önemine vurgu yaparak‘’ Partimizin gönüldaşları saygıdeğer üyelerimizin görüş ve düşünceleri bizim için çok önemli. Bu sebeptendir ki,demokrasi gereği,5. Olağan kongremizde oy kullanacak delegelerimizin kimler olacağını üyelerimizle beraber karar veriyoruz. Delegelerin isimleri konusunda en önemli yapı taşlarımızdan olan mahalle teşkilatlarımızla istişarelerde bulunduk ve bu istişareler neticesinde de 400 ismi belirledik. Bu vesile ile de belli bir gurubun talebiyle değil, tabanının sesine kulak vererek üst kadrolarını belirleyen bir teşkilat olduğumuzu göstermiş bulunmaktayız. Gerçekleşen Delege Seçimlerimizin öncelikle Teşkilatımıza ve tüm Silivri’ye hayırlı olmasını diliyorum.’’ Dedi.