Ak Gönüller Çalışıyor

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ak Gönüller Çalışıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayları Celal Babayiğit ve Hüseyin Bürge’nin Silivri ziyaretleri ile Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İlçe başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Meclis Üyelerinden oluşan heyetlerle Silivri’nin iki ayrı bölgesinde programlarını gerçekleştirdiler. 

Silivri’yi ziyaret eden Milletvekillerini ilk olarak İlçe Başkanı Dilek Demiral ile birlikte Başkanlık makamında ağırlayarak gündemi ve seçim çalışmalarını değerlendiren AK Partililer buradan programların gerçekleşeceği bölgelerine geçtiler. 

Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karan’ın sorumluluğunda ki Programlar Milletvekili Adayı Celal Babayiğit ve Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın eşliğinde Silivri Sahili Balık Pazarında başladı. Burada esnafları ziyaret eden AK Partili heyet sahil boyunca halkla selamlaşıp sohbet ettiler. Buradan gazeteci Ahmet Refik Bek’in evine ve Gazitepe mahallesinde de taziye ziyaretinde bulundular. 

Milletvekili Adayı Hüseyin Bürge’de programlarını İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Berktaş’ın sorumluluğunda Halim Uluşahin Caddesi üzerinde ki esnaf ve Derneklerin ziyareti ile başladı. Buradan Manastır Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Fatih Mahallesi ve Yeni Mahallede ev ziyaretleri de gerçekleştirdiler. 

 Haziran Genel Seçimlerine kadar çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacaklarını belirten Dilek Demiral;“Gerçekleştirdiğimiz programlarda halkımızın Partimize olan teveccühü bizleri memnun ediyor. Bu teveccühün sebebi samimi çalışmalarımız ve AK icraatlarımız. 7 Haziran Genel Seçimlerinden sonra ülkemizi daha da ilerilere taşıyacağız” dedi.