AK Kadınlardan Arakanlı Müslümanlar İçin Kermes

Türk Kızılayı ve AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığının Arakan'da kurulacak konteyner kentte mahalle oluşturmak üzere gerçekleştirdiği yardım kampanyası için AK Parti Silivri Kadın kolları da Silivri sahilinde kermes düzenledi.

AK Kadınlardan Arakanlı Müslümanlar İçin Kermes
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri sahilinde kurulan çadırda, evlerinde hazırladıkları birbirinden farklı lezzetleri Silivri sahiline gelen vatandaşlara sunan AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Kadın kollarının kermesi bugün akşama kadar açık kalacak.

Türk Kızılayı ve AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığının Arakan'da kurulacak konteyner kentte mahalle oluşturmak üzere "Yardım evini uzat" sloganıyla gerçekleştirdiği yardım kampanyası, geçtiğimiz günlerde Eminönü Yeni Camii önünde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla açılmıştı.

Yapılan kermesle ilgili olarak bilgiler veren AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke “Arakan’lı kardeşlerimize destek olmak amacıyla kermesimizi düzenledik. Oradaki kardeşlerimiz için prefabrik evler yapılacak. Türk Kızılayı ile birlikte İl kadın kollarımız 39 ilçe ile birlikte bu projeye ortak olduk. İstanbul İl kadın kolları orada bir mahalle kurulacak, Silivri olarak Eminönü’ndeki kermese katıldık, ayrıca Silivri’de de biz kendi adımıza böyle bir organizasyon yaptık. Toplanan para Kızılay’ın hesabına yatırılacak. Kermesimiz bugün akşama kadar burada kalacak.” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Kadın Kolları Silivri koordinatörü Çiğdem Çavdar Çelebioğlu da yaptığı açıklamada “İl Başkanlığımız ve Türk Kızılayı İstanbul Şube Müdürlüğümüzle birlikte bu kampanyayı başlattık. Bakanımız sayın Fatma Betül Sayan hanımefendi açılışını yaptı. Bir hafta Eminönü’nde bire hafta da Üsküdar da hafta sonu olmak üzere, Arakanda bir mahalle kurmak istiyoruz İl Kadın kolları olarak, İl başkanlığımızın programından sonra Silivri Kadın kollarımız da kendi imkanları ile bu kampanya ya destek oluyorlar. Günün sonunda bakacağız Silivri kaç ev yapabilecek. Duyarlı vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz Günün sonunda elde edilen geliri Kızılay Silivri temsilcisine teslim edeceğiz “dedi.