AK parti adaylarını tanıtmaya devam ediyor

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmalarına AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Fatma Betül Kaya ile birlikte devam etti

AK parti adaylarını tanıtmaya devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gün boyu süren programlarda Milletvekili Adaylarını tanıtarak, 13 yıllık AK Parti İktidarında gerçekleşen projeleri anlatan broşürler dağıtarak vatandaşlarla sohbet ettiler. Belediye Meclis Üyesi Tuğba Alkaya’nın sorumluluğunda gerçekleşen programlarda Milletvekili Adayı Sayan’a, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Albayrak ve Yönetimi eşlik etti. 

Milletvekili Adaylarını ilk olarak İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın makamında ağırlayan AK Partililer ilk olarak Mimarsinan Mahallesi Seçim İrtibat Bürolarında, Mimarsinan Mahallesi sakini kadınlarla bir araya geldi. Burada güncel konular hakkında konuşmalar gerçekleştiren Milletvekili Adayı Fatma Betül Kaya ve İlçe Başkanı Dilek Demiral kadınların siyasette aktif olmaları için çalışmalar yaptıklarının altını çizdiler ve gerçekleşen çalışmaların daha verimli olduğunu belirttiler. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıda katılımcılarla fikir alışverişinde bulunulurken talepler ve dileklerde dinlendi. 

Mimarsinan Mahallesi Seçim İrtibat Bürosunda gerçekleşen programın ardından AK Partili heyet bir dizi ev ziyareti gerçekleştirdiler. Son olarak Uğur Mumcu Meydanında kurulan AK Nokta Standınada geçen AK Partili heyet burada yeni üyelikler kabul ederek, vatandaşlarla sohbet ettiler.