AK Parti, çalışmalarını 3 Ayrı Koldan sürdürüyor

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı 1 Kasım genel seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

AK Parti, çalışmalarını 3 Ayrı Koldan sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz gün Milletvekili Adayları, Milletvekili Nureddin Nebati, Milletvekili Harun Karaca ve Zekiye Çapan’ı ağırlayarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiler. 3 ayrı ekiple vekil adaylarını Silivrililere tanıtarak 13 Yıllık iktidarları süresince gerçekleştirilen hizmetleri ve 1 Kasım Genel Seçiminden sonra tek başına iktidar olunca gerçekleştirecekleri icraatları anlattılar. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından hazırlanan programlar dahilinde çalışmalarına devam eden AK Partili 26. Dönem Milletvekili adayları Mahallelerde esnaf ve ev ziyaretlerinin yanı sıra Sanayii Bölgelerinde ziyaretlerde bulunarak İşveren ve işçilerle hasbihal edip 1 Kasım seçimlerinde destek istediler. 

HİÇBİR KAVİM DİĞER KAVİMDEN ÜSTÜN DEĞİLDİR 

25. Dönem Şanlıurfa Milletvekili ve 26. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Nureddin Nebati Kavaklı Mahallesinde esnaf ziyaretleri ve Fabrika ziyaretleri yaptı. Fabrika Ziyaretinde işveren ve işçilerle sohbet eden Milletvekili Nebati; 13 yıllık AK Parti İktidarında her kesime özgürlüklerin getirildiğini belirterek. 90’li yıllarda Ceberrut bir devlet vardı. Kürtler ile PKK’yı ayırt edemediler. Başörtülü kızlarımıza kardeşlerimize zulümler yaptılar. Eğitim haklarını ellerinden aldılar. Ülkemizde yaşayan azınlıkların haklarını ve vakıflarını gasp ettiler. Biz iktidara geldikten sonra özgürlüklerin önünü açtık. Alevi kardeşlerimiz bu topraklarda kimliklerini gizlediler. Bu gün Tuncelili Kardeşlerimiz rahatlıkla Dersimliyim diyebiliyor. 13 yıl önce Tuncelili vatandaşlarımız kendilerini Elazığlı olarak tanıtırlardı. Bugün Dersimliyim diyebiliyorlar.  Yıllarca bu ülkede yaşayan Ermenilerin vakıf mallarına devlet el koymuştu. Biz bu hak Ermenilerin dedik ve vakıf mallarını kendilerine iade ettik. Bizim inancımızda hiçbir kavim diğer kavimden üstün değildir.  

KARACA HEMŞEHRİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ 

25. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Harun Karaca Silivri Cumhuriyet Mahallesinde 1 Kasım Genel Seçim Çalışmalarına devam etti. Karaca’ya AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı seçim Koordinasyon (SKM) Başkanı Hüseyin Turan, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri Eşlik ettiler. Seçim çalışmalarına Silivri’de bulunan Silivri Tokatlılar Derneği ile Devam eden Karaca, Tokatlılar Derneğinde hemşehirileri ile sohbet ederek 1 Kasım Seçimleri için destek istedi.  

1 Kasım erken genel seçimleri için Silivri'de seçim çalışmalarında bulunan Zekiye Çapan Çanta Mahallesi'nde seçim çalışmalarında bulundu. Çapan Çat Kapı ev ziyaretleri gerçekleştirerek AK Partinin 13 yıl iktidar döneminde yaptığı yatırımları ve 1 Kasımdan Sonra AK Parti’nin tek başına yeniden İktidar olması ile seçim Beyannamesinde yer verdiği icraatları gerçekleştirebilmesi için seçmenlerden destek isteyerek, çocuklarımızın geleceği için AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini ifade etti.