AK Parti Ekim Ayı Danışma Meclisi gerçekleştirildi

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu danışma meclislerinin Ekim Ayı oturumu dün akşam ilçe binasında gerçekleştirildi.

AK Parti Ekim Ayı Danışma Meclisi gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ekim Ayı Danışma Meclisi, dün akşam AK Parti Silivri İlçe Binası konferans salonunda gerçekleştirildi.
Danışma meclisine Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklı, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda AK Partili katıldı.
15 Temmuz Darbe Girişimi’nin gündeme alındığı Danışma Meclisi İlçe Başkanı Rıfat KUTLU'nun açılış konuşmasıyla başladı. Darbe gecesi ve sonrasında yaşananlarla ilgili hazırlanan slayt gösterisi de katılımcılarla paylaşıldı.
Danışma Meclisinin müzakere bölümünde söz alan teşkilat mensupları ise Darbe Girişimi ile ilgili düşüncelerini ve duygularını katılımcılarla paylaştı.
Bununla birlikte geçtiğimiz aylarda AKSEM Eğitim Programı kapsamında gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren AK Partililere Milletvekili Feyzullah Kıyıklı, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke ve Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç tarafından plaket takdim edildi.
İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun program sonrasında yaptığı kapanış konuşmasıyla Danışma Meclisi sona erdi.