AK Parti Gençlik Kollarına Geniş Katılım

Daha önce değişik siyasi partilere üye olan gençler partilerinden ayrılarak AK Parti Gençlik kollarına üye oldular. AK Parti Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısından sonra AK Kadrolara katılan geçlerin Rozetlerini AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, Eski Gençlik Kolları Başkanları Ferhat Gezeren ve Bayram Üstündağın yanı sıra SKM Üst Kurul Üyesi Yetkin Çavdar taktılar.

AK Parti Gençlik Kollarına Geniş Katılım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Danışma Meclisine Katılan İstanbul Milletvekili ve 3. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Kandemir gençlere hitaben bir konuşma yaptı. 

AK Parti İlçe Başkanlığı Konferans Salonunda düzenlenen Toplantıda gençlere seslenen Milletvekili Kandemir konuşmasına Cahit Seyfioğlu’nun, “Mekan değildir zamandır önemli olan ve lakin o da değildir eylemdir önemli olan ve dahi o da önemli değildir aşk olmadıkça.” Sözleriyle başladı.  Bu partinin neferleri sizler ve bizler hayatlarının ortasına aşkı koyarlar. Bizler yola çıkarken bu sevdadan hareketle yola çıktık. Bizi nefes alıp veren diğer varlıklardan ayrı kılan bir farkımız varsa, o fark düşüne bilme yeteneğidir.    Hayal kurabiliyorsak, ideallerimiz varsa, hedefleriniz varsa o fark işte budur. Bu hayal ve idealleri kendimiz için değil, sevdiklerimiz için değil insanlık için kurabiliyorsanız işte oda sizin kahramanlık hikayenizdir. Aşk dediğimiz şey, kendi menfaatlerimizi bir kenara koyduğumuz hayalini kurduğumuz daha adil bir Müreffeh dünyadır.

Bizim itirazlarımız var. Bizim itirazımız dünyada bir milyon insan açlıktan ölürken, Dünyanın diğer bir köşesinde bir milyon insanın tokluktan hasta olmasıdır. Bizim itirazımız beş tane ülkenin dünyanın gidişatına karar vermesidir. Bizim itirazımız yer yüzünün farklı coğrafyaların da farklı dinlere farklı dillere ırklara ait insanların, bir birlerine savaş içinde olmalarına. Göz yaşı ile yoğrulmuş farklı coğrafyalarda insanların hayatları sefil olurken, ufacık bir azınlığın uzaktan onları izleyip o çatışmaları kışkırtmasına. Değerli arkadaşlar bizim itirazımız haksızlığa hukuksuzluğa ve adaletsizliğedir. Değerli arkadaşlar sizler varsanız bir itirazınız varsa bu mücadelenin bir anlamı olur” ifadelerinde bulundu.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, “Bizim farkımız ne biliyor musunuz? Biz bu millete aşığız aşık. Sayın Cumhurbaşkanımız söylüyor ya. Biz dağları deliyoruz. Şimdi hızlı tren yapıyoruz, dağları deliyoruz. Şöyle bir Anadolu’ya çıkın görürsünüz. 3. havalimanını yapıyoruz. 3. köprüyü yapıyoruz. Bunlar sadece vizyonla olmaz. Aynı zamanda sevmeniz lazım. Halka hizmet, Hakk’a hizmettir diyebilmeniz lazım. O zaman yapabilirsiniz. Gece gündüz çalışıyoruz, mücadele ediyoruz. Bizim bir derdimiz var. Bir derdimiz var, bin dermana değişilmez diyoruz. Nedir bizim derdimiz. Daha iyi bir Türkiye. Daha özgür, daha adil bir Türkiye” şeklinde konuştu.

Gençlere çok çalışmaları tavsiyesinde bulunan Kandemir, “Bu coğrafyanın çocukları umuttur, ümittir. Kaldırın başınızı bakın civar coğrafyalara. Suriye’ye bakın, Ölen insanlara bakın, Sadece Türkiye’de 2 milyon Suriyeli var. 6 milyon insan evini terk etmiş. 500 bin insan ölmüş. Ölüm tek başına ölüm değildir. Geride bir yetim bırakmıştır. Bir dul kadın bırakmıştır. Dönün Irak’a bakın. Dönün diğer coğrafyalara bakın. Bizim ağır bir sorumluluğumuz var. Genç arkadaşlarım çok çalışacağız. Allah korusun bu ülkede eğer güçlü bir siyasi lider, eğer bu ülkede güçlü bir iktidar olmazsa bu ülkeyi de karıştırırlar. Çok da çalıştılar zaten. Biz sahip çıkacağız ülkemize” diye konuştu. 

KOÇ; Silivri’nin En büyük Gençlik Hareketiyiz… 

Erkan Kandemir’in konuşmasından sonra söz alan Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç ise;

Ak Parti Gençlik Kolları’nın bu partinim vicdanı olduğunu ve vicdanıyla düşünüp hareket eden hiçbir insanın yanlışa düşmeyeceğini belirtti. Silivri’nin En büyük gençlik hareketi olduklarını vurgulayan Koç, yeni katılan arkadaşlarla güçlerine güç kattıklarını ifade etti. Siyasetin gençler için her zaman zor tercih edilen bir alan olduğunu söyleyen Orhan Koç, buna rağmen yakalamış olduğumuz bu potansiyel gelecek adına bizleri fazlasıyla umutlandırmaktadır diyerek partilerine yeni katılan arkadaşlarına teşekkür etti.

Son olarak katılımların bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğine inandığını belirtti. Koç, bu parti ve Gençlik Kolları kademesi Ülkesini seven ve ülke menfaatlerini gözeten tüm arkadaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Bugün ve bundan sonra ki tüm katılımlarımızın öncelikle ülkemiz siyasetine sonrasında da partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.