AK Parti Gençlik Kolları'ndan Ömer Halisdemir pankartı

Silivri Stadı'nda oynanan Silivrispor-Tire 1922 maçında tribünde yerini alan AK Parti Silivri Gençlik Kolları, Türk Bayrağı ve üzerinde Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in resminin olduğu pankart açtı.

AK Parti Gençlik Kolları'ndan Ömer Halisdemir pankartı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrispor ile Tire 1922 arasında oynan lig maçında Silivri Stadı’nda yerini alan AK Parti Silivri Gençlik Kolları, açık tribünde Türk Bayrağı ve üzerinde Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in resmiyle birlikte “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” yazan  pankart açarak teröre olan tepkisini gösterdi.
Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin plaka kodu olan 51. dakikada pankartın açılması da ayrı bir değer oluşturdu.
AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
Silivrispor-Tire 1922 Maçının 51. Dakikasında Darbeci General Semih Terziyi Alnının Ortasından Vurarak Vatanımızı ve Milletimizi Hedef Alan Alçakça Saldırıyı Durdurmayı Canı Pahasına Başaran Şehidimiz Astsubay Ömer Halisdemir ve Bağımsızlığımızın Simgesi Şanlı Türk Bayrağımızı Açarak Terörün Her Türlüsünü Lanetledik. Bu Vesile ile Şemdinlide Şehit Olan Asker ve Vatandaşlarımıza da Allahtan rahmet Dilerim. SİLİVRİ BİZİM, SİLİVRİSPOR BİZİM, BU VATAN HEPİMİZİN...

Eyüp Can BALABAN