AK Parti Sahaya İndi

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı 1 Kasım Genel Seçim çalışmalarına başladı. Silivri İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) hazırladığı programlar ile AK Parti Milletvekili adayları 13 yılda gerçekleştirilen ve 1 Kasım seçimlerinin ardından hayata geçirilecek icraatları ve AK Parti'nin hedeflerini Silivrililere anlatarak Türkiye'nin istikrarı için kendilerine olan desteğin devam etmesi isteyecek.

AK Parti Sahaya İndi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe başkanlığı, seçim startı verildikten sonra gerçekleştirilen  programların ilk gününde iki milletvekili adayını ağırladı. AK Parti Silivri İlçe Baskanlığı; AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları  Milletvekili Halis Dalkılıç ile Ahmet Aydın’ı Silivri’nin çeşitli mahallelerinde gerçekleştirdikleri programlarla halkla buluşturdular.

DALKILIÇTAN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TEBRİĞİ

İki ayrı ekip ile gerçekleştiren  çalışmalarda  Milletvekili ve Milletvekili adayı olan Halis Dalkılıç’a İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve beraberindeki SKM Başkanı Hüseyin Turan, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye meclis Üyelerinden oluşan heyet eşlik etti. AK Partililer ilk ziyaretini Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gerçekleştirdi. Milletvekili Halis Dalkılıç ve İlçe Başkanı Kutlu burada Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay’a 2015 – 2016 Eğitim ve Öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundular. 

DALKILIÇ; DİRİLİŞ MÜCAELEMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

AK Partili Heyet buradan Özkan Tekstil Fabrikasına geçerek çalışanlarla buluştu. Milletvekili ve Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç ve İlçe Başkanı Rıfat Kutlu burada çalışanları tek tek selamlayarak daha katılımcılara kısa bir konuşma gerçekleştirdiler. Dalkılıç yaptığı konuşmasında ”Çocuklarınızın geleceği, bu Ülkenin bekasını düşünerek 1 Kasım'da Milletin ayağa kalkış mücadelesine ortak olun. 13 yıldır birçok hizmet yaptık. Milletimize hizmet yolunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerin adına, gençlerimiz ve çocuklarımız adına mücadele ediyoruz. Bu mücadelemiz Türkiye’nin tüm düşmanlarına, bu memleketin kalkınmasını istemeyenlere karşıdır. Birileri beğense de beğenmese de, birileri engel olmaya kalksa da bu diriliş mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Sizlerden istediğimiz gelin bu mücadelemize ortak olun. Ortak olun ki 1 Kasım Genel Seçimlerinde milletin birliği ve beraberliğine kardeşliğine ve bu milletin refahının artmasına vesile olun.  Sizlerin basiretine güveniyoruz.” Dedi.

Özkan Tekstil'den ayrılan heyet Silivri’nin merkez mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek Küçük Sinekli Muhtarı Turgut Demiroğlu’nun cenaze merasimine katılarak kendilerine taziyede bulundular. AK Partililer daha sonra Büyük Çavuşlu, Kavaklı ve Merkez Mahallelerde geç saatlere kadar devam ettirdikleri ev ziyaretleri ile programlarına devam ettiler.

İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan Ak Partili diğer heyet ise Milletvekili Adayı Ahmet Aydın ile birlikte ziyaretlerinin ilkini Devlet hastanesi'ne gerçekleştirdiler. Daha sonra programlarına geç saatlere kadar esnaf ve ev ziyaretleri ile devam ettiler.

HALİS DALKILIÇ KİMDİR?

1968’de Malatya’da doğan Dalkılıç, ilk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. 1986’da İstanbul’a taşınarak ticaret yaşamına başladı. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldı ve ekonomik çalışmalar yönetti. Siyasete Refah Partisi İlçe Gençlik Kollarında girdi. Eğitimini ekonomi üzerine aldı. 1999 Yılında, Fazilet Partisi Zeytinburnu Belediye Meclis Üyeliği, Gurup Başkan Vekilliği, 2004 yılında Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan vekilliği, 2009 Yılın da Başakşehir’den İBB Meclis Üyeliği ve Encümen Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2009 yılında AK Parti İstanbul 3. Olağan İl Kongresi ile İl Yönetim kurulu Üyesi seçildi ve Teşkilatlanmadan Sorumlu il Başkan yardımcısı olarak görevlendirildi. 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili olarak TBMM’ye girdi. Dalkılıç evli ve üç çocuk babasıdır.

AHMET AYDIN KİMDİR?

01.03.1971 Adıyaman Kahta’da doğmuştur. İlköğretimini Adıyaman Kahta’da, Ortaöğrenimini Ankara Keçiören Sağlık Meslek Lisesinde tamamladıktan sonra,1991-1995 yıllarında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden mezun olmuştur.1996 yılında İstanbul ‘da Avukatlık stajını tamamladıktan sonra İstanbul ‘da avukatlığa başlamış,1998 serbest avukat olarak devam etmiştir.1999 Fazilet Partisi Adıyaman il Başkan yardımcılığı yapmış, AK Parti kuruluşunda aktif görev almıştır.2002 seçimlerinden önce İl Başkanlığına Seçilen Aydın 5 yıl boyunca AK Parti İl Başkanlığı görevini sürdürmüştür. Aydın 22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel seçimlerinde Adıyaman Milletvekili seçilmiştir.