Ak Parti Sandık Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı düzenlediği yemekle 7 Haziran Pazar günü gerçekleşecek Genel seçimler öncesi sandık başkanlarıyla bir araya geldi.

Ak Parti Sandık Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın ev sahipliğinde Mega Saray tesislerinde gerçekleştiği ve  Sandık başında görev alacak tüm Teşkilat mensuplarının davetli olduğu yemeğe Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Altunsoy’da katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra programın açılış konuşmasını yapmak üzere İlçe Başkanı Demiral Mikrofona davet edildi. Demiral yaptığı konuşmada İlçe Başkanlığımızda teşkilat için her daim ter akıtmış ve ter akıtmaya devam eden, siz çok güzel ailem bugün burada birlik ve beraberliğini gösterdi.

EMEKLERİNİZ BÜYÜK

Seçim startımızı Seçim Koordinasyon Merkezimizi kurarak verdik. Sabahın dokuzundan gece yarılarına kadar süren programlar gerçekleştirdik. Milletvekili adaylarımızı mahalle mahalle gezerek tanıttık. Allah tüm Hanım kardeşlerimizden razı olsun. Çok değerlisiniz. Ev, ev gezdiler. Bugün de öyle, Parkköy mevkiindeydiler. Kapı, kapı gezdiler. Binlerce kahve dağıtıldı, binlerce kitap dağıtıldı. Onlar, çocuklarını bıraktılar, eşlerini bıraktılar, belki evde yemek yapamadılar ama bu görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştılar. Sevgili gençler, ben Gençlik Kolları Başkanımın nezdinde de hepinize çok teşekkür ediyorum. Gece yarılarına kadar bayrak astılar. Gündüzleri de programlarımıza iştirak ettiler. Ne zaman ihtiyacım olsa, hemen yanımda bittiler. Allah hepinizden razı olsun. Keza Yönetim kurulu Üyelerim, Belediye Meclis Üyelerim, mahalle Başkanlarım ve Yönetimleri teşkilatımda seçim sürecince emeği olan herkese çok teşekkür ederim. Emekleriniz büyük.

BU MİTİNG HALKIN TEPKİSİDİR

Gecede konuşma yaparak partililerine seslenen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral;  Geçtiğimiz akşam CHP buraya İl Başkanını getirerek bir miting tertip etmek istedi ama ancak 250 kişi toplayabildiler. Bugün 250 kişi ile miting yapıyor olmaları, Silivri Belediyesi’nin veremediği hizmetlere tepkidir. Silivri Belediyesi batmıştır, iflas etmiştir. Onun için bu miting, halkın tepkisidir. Halk seni oraya “hizmet etsin” diye getirdi, ama sen iftiralarla, laf cambazlıklarıyla beceriksizliklerinin üstünü örtmeye çalıştın” dedi.

“BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIMIZDAN ŞÜPHEM YOK”

Bana tahminimi soruyorlar. Birinci parti olacağımızdan hiçbir şüphem yok. Hele ki siz değerli sandık başkanlarımızın sandık başında ki özverili çalışmaları birinciliğimizin de pekişmesini sağlayacaktır. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de görevinizi başarıyla yerine getireceğinizden eminim.

 “İBB’NİN İLÇEMİZE YAPTIĞI HİZMETLER SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN KATBEKAT FAZLADIR”

Bugün Sayın Vekilim Tülay Kaynarca Hanımefendi ile beraber İBB Müjdat Gürsu Spor Tesislerindeydik. Bir takım problemlerden dolayı futbol sahası kullanılamıyordu. Amatör Spor kulüplerimize söz verdik ve bu sorunu giderdik. Amatör Spor kulüplerimize hayırlısı olsun diyorum. Yine Mezarlıklar binamız ve İSKİ binamızın inşaatları devam ediyor. İnşallah 1 ay sonra da bunların açılışlarını yapmış olacağız.  Şuan İlçemiz ana arter yollarında asfaltlama çalışmaları İBB tarafından devam ediyor. Çok şükür, B.Çavuşlu da yaptık, Kurfallı’da yaptık, Gümüşyaka-Değirmenköy yolu şu anda dökülüyor. İBB aracılığı ile ilçemize gelen hizmetler Silivri Belediyesi’nden katbekat daha fazladır.

“BİZ HER YERE ALNIMIZ AÇIK GİTTİK, ÇÜNKÜ BİZ HİZMET ETTİK”

Biz köylere, esnafa, evlere, her yere alnımız açık gittik. Çünkü hizmet ettik. Bu hizmetlerimizin karşılığında da, destek istedik. Ben insanların sağduyusuna da inanıyorum. Bugün CHP’ye oy verenlerden çok duydum. “Keşke ellerimiz kırılsaydı da CHP’ye oy vermeseydik.” Sizler de rastlıyorsunuzdur. Hiçbir yerde itibarları yok. Kadıköy’e gitmişler, kendi başlarına toplantı yapmışlar. Kavaklıya gitmişler, yine kendi başlarına toplantı yapmışlar. Artık beldelerde ve kalemiz dedikleri köylerde de itibar görmüyorlar. Bu yaptığın hizmetle ilgili, bu senin iyi niyetinle ilgili bir şeydir. Kitap yaptırdılar 5 kilo, zor taşınıyor. Her şeyi yapacağım demiş, ortada hiçbir şey yok. Meclis Üyelerimiz burada, Meclis’te ne dedi? Gene borçlanma ile ilgili yetki istedi. Meclis Gündeminde hiçbir şey yok.  Onu yapacağım, şuraya bir yer açalım, şunu yapalım, bunu yapalım. Bu ayki Mecliste de Pazartesi günü borçlanma istedi. Bu kadar şeye borçlanıp, borçlanıp ne yapıyorsun?  Ortada hiçbir hizmet yok. Allah’tan da korkun yok mu? Her hafta sonu yurt dışındasın. Gel şu Silivri’ye uğra da biraz hizmet et. Bunlar sizlerin paralarıyla, bunlar cebinden harcadığı paralar değil, bunlar bizim paralarımızla yapılmayanlar. İnşallah bunların hesabını da soracağız.

“SİLİVRİ’DE BİRİNCİ PARTİ ÖIKMANIN SEVİNCİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ”

Pazar günü çok önemli. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sandıklarımıza sahip çıkıp Silivri’de de birinci parti olma sevincini Pazar akşamı hep birlikte yaşayacağız.” Dedi. Demiral’ın konuşması sıklıkla alkışlarla kesildi.İlçe başkanı Dilek Demiral’ın konuşmasının ardından AK parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Altunsoy katılımcılara sandık başında gerçekleştirecekleri görevlerini anlatan bir animasyon eşliğinde bilgilendirme konuşması yaptı. Program Ak parti İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca’nın selamlama konuşması ile son buldu.