AK Parti Seçim Çalışmaları Son Sürat

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı 1 Kasım genel seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Geçtiğimiz Çarşamba günü Milletvekili Adayları, Milletvekili Mehmet Muş, Milletvekili Erkan Kandemir ve Ahmet Aydın'ı ağırlayarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiler.

AK Parti Seçim Çalışmaları Son Sürat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3 ayrı ekiple vekil adaylarını Silivrililere tanıtarak 13 Yıllık iktidarları süresince gerçekleştirilen hizmetleri ve 1 Kasım Genel Seçiminden sonra gerçekleştirecekleri icraatları anlattılar. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Ak parti SKM Başkanı Hüseyin Turan, İlçe Başkan yardımcıları, İlçe yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyet çalışmalarda yer aldı.               

ASGARİ ÜCRETE YÜZDE 30 ZAM               

AK Partililer, Milletvekili Adayı Milletvekili Mehmet Muş’la gerçekleştirdikleri Fabrika ziyaretlerinde çalışanlarla bir araya geldiler. Vettore mobilya ve Sapro Islak Mendil Fabrikalarını ziyaret eden Muş gerçekleştirdiği konuşmalarında 13 yıllık iktidarları döneminde yaptıkları hizmetlerden bahsederken “Ülkemizi nerden nereye taşıdığımız aşikar. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerle çağ atladık. 1 Kasım Genel Seçimlerinden sonrada aynı çalışma azmimiz ve hizmet aşkımızla icraatlarımıza devam edeceğiz. Asgari ücrete yüzde otuz zam yapacağız. Şimdiye kadar söyleyip de tamamına erdirmediğimiz hiçbir konu yoktur. Bundan sonrada böyle devam edecektir.” Dedi. Daha sonra özel halk otobüsü işletmecileri ile bir araya gelen Mehmet Muş programına devam etti. 

Milletvekili Adayı Milletvekili Erkan Kandemir, Silivri Devlet Hastanesi ve Ayso Yemek Üretim fabrikası ziyaretleri ardından programına esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri ile devam etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının yönetim kurulu toplantısına da katılan Kandemir Silivri Samsunlular Derneğini de ziyaret etti. Milletvekili adayı Ahmet Aydın da ilk olarak Gümüşyaka Halk Pazarı önünde kurulan AK Nokta çalışmalarına katılarak Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti. Programına daha sonra çanta mahallesinde devam etti. 

Mehmet Muş Kimdir 

01.05.1982'de Trabzon Sürmene’de doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. Washington State University School of Economic Sciences'de Ekonomi alanında yüksek lisans yaptı. Özel sektörde Bütçe Planlama ve Raporlama Uzmanı olarak çalıştı. Marmara Üniversitesi İktisat Tarihi Anabilim Dalında Ekonomi Doktorasını tamamladı. Ak Parti 24.Dönem İstanbul Milletvekili olarak TBMM Dışişleri Komisyonu Üyeliği, Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliği, NATO Parlamenter Asamblesi (NATOPA) Türk Grubu Üyeliği ve Ak Parti Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevini yaptı. Şu anda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı görevini yürütmektedir. Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Muş, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır. 

Milletvekili Erkan Kandemir Kimdir? 

19 Mart 1981 İstanbul Üsküdar’da dünyaya gelen Kandemir aslen Rizelidir. Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra İngiltere'de Kingston Universitesi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı. Sonrasında King’s Collge London Ortadoğu Araştırmaları bölümde ikinci yüksek lisansını yaptı. Ayrıca Cambirge Üniversitesi Uluslararası İlişkiler programına katıldı. Çeşitli vakıf ve derneklerde görevler aldı. Üniversite yıllarında Fakülte Dernek Başkanlığı yaptı. AK Parti İstanbul gençlik kollarında 2002 yılından itibaren il yönetim kurulu üyeliği, il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuş, 2009 yılında ise Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanlığı görevine getirildi. 3 senelik görev süresi sonrasında eğitim amacıyla yurt dışına çıktı. 2014 yılında Başbakan Danışmanlığı görevine getirildi. Aynı yılın Ekim ayında ise Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bakan Yardımcısı olarak atandı. Evli ve 1 çocuk babasıdır. 7 Haziran 2015 seçimlerinde dönem İstanbul milletvekili olarak seçildi.

Milletvekili Adayı Ahmet Aydın Kimdir?

1960 Yılında Trabzon’da doğdu. İlk ve Ortaokulu Trabzon’da, Liseyi Samsun İmam Hatip Lisesi’nde, lisans eğitimini 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesin ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Çeşitli Sivil Toplum Örgütlerinde görev almış olup, halen HU-DER, Önder, Trabzonspor Derneği Üyesi ve kongre üyesi olup çeşitli yöresel derneklere üyedir. Siyasi Hayatına 1987 yılında başlayıp AK Parti’nin kuruluşundan itibaren İl Disiplin Kurulu Üyeliği ve Güngören İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. Aydın, evli ve 4 çocuk babasıdır.