Ak Parti Seçime Hızla Yürüyor

AK Parti Silivri Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) hazırladığı programlarla AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adaylarını Silivri sakinlerine tanıtmaya devam etti.

Ak Parti Seçime Hızla Yürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’yi ziyaret eden Milletvekili Adayları İstanbul 3. Bölge Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Mahmut Övür, Hatice Kübra Öztürk’le beraber oluşturulan heyetlerle 3 ayrı noktada çalışmalarını sürdüren AK Partililer iktidarları döneminde hayata geçirdikleri icraatlarını anlatıp, 7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Genel Seçimler için vatandaşların desteklerinin devamını istediler. 

Gerçekleştirilen programların ilki AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın ev sahipliğinde ve Milletvekili Adayı Mahmut Övür’ün katılımıyla Silivri’de bulunan Yerel Gazetecilere kahvaltı programı oldu. Kahvaltı sonunda AK Partili 3 ayrı heyet Milletvekili Adaylarıyla birlikte çalışma bölgelerine dağıldılar. Program Sorumluları AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Zorlu Milletvekili Adayı Feyzullah Kıyıklık’a, Osman Umuç Milletvekili Adayı Mahmut Övür’e, Mutlu Bozoğlu Milletvekili Adayı Hatice Kübra Öztürk’e, İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim kurulu Üyeleri ve Mahalle Başkanlarından oluşan heyetlerle eşlik ettiler. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın da eşlik ettiği Feyzullah Kıyıklık programlarının ilkini Kadir Has Üniversitesi ziyareti ile gerçekleştirdi. Daha sonra Selimpaşa Mahallesi Kadir Has Caddesi üzerinde ki esnafları dolaşan Kıyıklık burada karanfil dağıtarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Milletvekili Adayı Hatice Kübra Öztürk ve beraberinde ki AK Partili heyet Selimpaşa Mahallesi Yoğurthane Mevkiinde Esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri gerçekleştirirken, Milletvekili Adayı Mahmut Övür ise Yeni Mahalle’de bulunan Kiptaş-1 Sitesi çarşı esnafını gezdikten sonra, Konutlar Mevkiinde Kurulan Perşembe Pazarında gerçekleştirilen AK Nokta Çalışmasına katıldı, Kars Çengililer Derneği ziyareti ve Silivri Sahilinde ki vatandaşları selamlayarak programlarına son verdiler. 

Seçim çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyleyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “ Teşkilatımız en küçük birimine kadar heyecanını ve azmini koruyor. Bunu da her gün gerçekleştirdiğimiz programlarla gösteriyoruz. Hedefimiz Partimizin oylarını Ülkemiz genelinde yüzde ellinin üzerine çıkarmak. Silivri’de birinci parti olarak çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.