AK Parti seçimlere son sürat hazırlanıyor

Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı 7 Haziran Genel Seçim çalışmalarına Silivri'yi ziyaret eden Milletvekili adayları ile devam etti.İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Adayları Milletvekili Tülay Kaynarca, önceki dönem Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Tülin Mazlumoğlu Kestane AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan 3 ayrı heyetle birlikte Silivri Mahallelerinde programlar gerçekleştirdiler.

AK Parti seçimlere son sürat hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak Milletvekili Adayları Milletvekili Tülay Kaynarca ve Tülin Mazlumoğlu Kestane Ak Parti Silivri Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği Anneler günü programına katıldılar. Kadın Kolları Başkanı Nuray Albayrak’ın ev sahipliği yaptığı program Ünsal Düğün salonun da gerçekleşti. Milletvekili Adayları burada gerçekleştirdikleri konuşmalarda katılımcıların ve tüm kadınların Anneler Gününü kutladılar.

Silivrispor Başkanı İhsan Atun’u da makamında ziyaret eden Kaynarca ve Baykan Silivrispor ve Silivri’de ki spor kulüpleri ile ilgili istişarelerde bulunarak fikir alışverişinde bulundular.

Silivrispor ziyareti ardından Yeni Mahalle Konutlar mevkiinde kurulan Perşembe Pazarında gerçekleştirilen AK Nokta Standı çalışmalarına katılan 3. Bölge Milletvekili Adayı Milletvekili Tülay Kaynarca burada vatandaşlarla sohbet ederek yeni üyelikleri de kabul etti. Daha sonra Pazar esnafını gezerek vatandaşlarla da sohbet etti. Ardından Mimarsinan Mahallesinde de ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekili Adayı Geçmiş dönem Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan Piri Mehmet Paşa Mahallesi Piri Paşa Sokak üzerinde ki esnafları ziyaret ettikten sonra Yeni Mahalle ve Mimarsinan Mahallesi Kumluk Mevkiinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Günün son programında da B. Kılıçlı Mahallesine geçerek B. Kılıçlı Spor Kulübü Yöneticileri ile bir araya geldi.

Piri Mehmet Paşa Mahallesi Yemeniciler ve Mumhane Sokakta Esnaflarını ve iş merkezlerini ziyaret eden Milletvekili Adayı Tülin Mazlumoğlu Kestane daha sonra programlarına ev ziyaretleri ile devam etti.

AK Parti Silivri İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) hazırlamış olduğu, 3 ayrı bölgede gerçekleştirilen programların sorumluluklarını İlçe Başkan Yardımcıları Sevgi Erol, Ali Kaya ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Deniz gerçekleştirdi.

Milletvekili Tülay Kaynarca Kimdir?

1969’da İzmit’te doğan Tülay Kaynarca Edirne Anadolu Meslek Lisesi’ni okul birincisi olarak bitirdi. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde lisansını, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisansını tamamladı. Gazetecilik ve Radyo haber programcılığı yaptı. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın konseyi üyesi, İstanbul yerel Gazeteciler Derneği Kurucu başkanlığı ve Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkan yardımcılığı yaptı. 2002 Yılında İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif siyasete girdi. 2003 – 2007 yılları arasında Silivri İlçe başkanı, 2008 – 2011 yılları arasında İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2011 genel seçimlerinde İstanbul 3. Bölge’den Milletvekili seçildi. AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez tanıtım Medya Başkan yardımcısı, T.B.M.M. kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Sözcüsü olan Kaynarca, Silivri’de İkamet etmekte, evli ve 3 çocuk annesidir.