Ak Parti Spor Kulübü Yöneticileriyle Kahvaltıda Buluştu

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı, geçmiş dönem Gençlik Spor Genel Müdürü, Mehmet Baykan'ın Silivri'ye ziyareti sebebiyle, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, Silivri'de bulunan Amatör Spor Kulübü Yöneticileriyle bir araya geldi.

Ak Parti Spor Kulübü Yöneticileriyle Kahvaltıda Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı, geçmiş dönem Gençlik Spor Genel Müdürü, Mehmet Baykan’ın Silivri’ye ziyareti sebebiyle, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, Silivri’de bulunan Amatör Spor Kulübü Yöneticileriyle bir araya geldi. Adsom’da gerçekleşen kahvaltılı toplantıya AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ev sahipliği yaptı. Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Bayram Üstündağ, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerinden oluşan AK Parti heyeti de misafirlerin ağırlanmasında İlçe Başkanı Demiral’a eşlik etti. 

Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Dilek Demiral gerçekleştirdi, konuşmasında Silivri’de olan Spor Tesisleri ile ilgili gelişmeleri ve çalışmaları aktardı. Demiral ; “ İstanbul Büyükşehir Belediye’miz olsun, hükümet kanadımız olsun ilçemizde çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdi. Silivrimiz de İBB tarafından okullarımızda dört kapalı Spor Salonu, Selimpaşa’da bir kapalı Spor Salonu,Danamandıra ve Fener’de stad yapıldı. Kapalı Spor Salonlarımız Allah’ın izniyle Nisan Ayı sonunda tamamlanacak. Asıl önemli olan konu Silivri’de Gençlik Spor Merkezinin yapımıdır. Futbol sezonunun kapanmasıyla Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü’müzün yatırımları kapsamında, Silivrimize kapalı olimpik Spor Salonu kazandıracağız. İçinde gençlerimizin faydalanacağı yarı olimpik havuz da olacak. Bu çalışmalar kapsamın da stadın tribünleri de yıkılarak, yerlerine kapalı tribünler yapılacak. Yeni dönemde de ilçemize sportif anlamda katkılar sağlamaya devam edeceğiz. Toplantımıza katıldığınız ve Silivri’de ki gayretli spor çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 

Daha sonra katılımcılara bir konuşma gerçekleştiren Mehmet Baykan “Gerçekten spora gönül vermiş insanlar, sizler gibi,  olimpiyatlarda başarı elde etme odaklı çalışıyorlar. Ülke olarak öncelikli anlayışımız kaliteli insan yetiştirmekten geçiyor. Bunun için kültür, sanat ve spora önem veren hükümetimiz, iktidarı boyunca sportif anlamda da bir çok icraatın altına imzasını attı. Ülkemizde ekonomik anlamda ve spor tesisleri anlamında iyileşmeler insanlar üzerinde doğal bir rehabilitesi olan amatör sporlara olan ilgiyi artıracak, buda toplumumuzda daha sağlıklı bireylerin yetişmesini sağlayacaktır. Bakın son yıllarda engelli sporcularımızın topluma kazandırılmasında gözle görür bir artış var. Şuan Ülkemiz genelinde 13 tenis kompleksi, 11 ilimizde buz pateni salonları yapılıyor. Bunlar ilk anda aklıma gelen sadece birkaç örnek. Spor adına çalışmalarımız şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız devam edecek ” şeklinde konuştu. 

Silivrispor Başkanı İhsan Atun söz alarak “Silivri Stadında yapılan Silivrispor Tesisleri, Mehmet Baykan Bey’in Gençlik Spor Genel Müdürlüğü döneminde başladı. Kendisinin destekleriyle gerçekleşen bir proje. Bu proje tamamlandığında Yirmibeş Bin Liradan fazla para her ay Silivrispor’un kasasında kalacak. Kendisine hepinizin huzurun da Silivrispor’umuza kazandırılan bu tesisler için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Daha sonra katılımcı spor kulüpleri yöneticileri söz alarak görüş ve taleplerini ilettiler. İlçe Başkanı Demiral ve Milletvekili Adayı Baykan toplantıda dile getirilen talepleri not alarak, konuları ilgili makamlara ileterek takipçisi olacaklarını belirttiler.