Ak Parti'de Danışma Meclisi Toplantısı

Ak parti Silivri İlçe Başkanlığı Kasım Ayı Danışma Meclisi Toplantısı düzenledi.

Ak Parti'de Danışma Meclisi Toplantısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gerçekleşen toplantıda 1 Kasım Genel Seçim süreci de değerlendirildi. İlçe Başkanı Rıfat Kutlunun ev sahipliğinde gerçekleşen Danışma Meclisine, AK Parti 3. Bölge Milletvekilleri Tülay Kaynarca, Nurettin Nebati, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Tuna, İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş, Önceki Dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve kurulduğu günden bugüne partinin çeşitli kademelerinde görev almış birçok isim katılım gösterdiler.

 

Ak Partililerin 1 Kasım Genel Seçim sürecini değerlendirdikleri toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı İle başladı. Programın açılış konuşmasını Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu gerçekleştirdi. Kutlu Gerçekleştirdiği konuşmada; "1 Kasım Genel Seçimlerinde Kazandığımız zaferden sonraki ilk Danışma Meclisi Toplantımız. AK davamızın kurulduğu günden bu güne dek bütün seçimlerin önemi farklıydı. Ancak şimdiye kadarki en öneli seçim 1 Kasım Genel Seçimleri olmuştur. Bizim dışımızdaki bütün siyasi partiler kol kola girdi ve karşımızda durdular. Bununla birlikte Ülkemizdeki terör örgütlerinin de birlikte hareket ederek AK Partimize ve halkımızın sağduyusuna müdahale ettiği bu seçimde, milletçe, milli iradenin arkasında duran tüm vatandaşlarımıza Ak parti Silivri İlçe Başkanı olarak teşekkür ederim.Biz dedik ki bu ülkenin ayakta durabilmesin için,  istikrarın devam etmesi için güçlü bir iktidara ihtiyacı var. Böyle bir siyasi harekete omuz ve emek verdiğiniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. " dedi

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu konuşmasında toplantıda yerel siyasete de değinerek; "Silivri Belediye Başkanı Kültür Merkezi sözü vermişti 2009 yılında, Silivri Belediye Başkan adayı olduğu dönemde. Bu Onun en büyük projesiydi. Aradan 7 yıl geçti. Ama hala Kültür merkezini göremiyoruz. Şuan yaşadığımız havasını soluduğumuz Silivri, Belediye başkanlığımızı yapmış olan Hüseyin Turan’ın bıraktığı Silivri. o günden bu yana Silivri’ye belediye bir çivi çakmadı. O dönemki Belediye Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız ve Meclis Üyelerimiz de aramızdalar. Silivri onların bıraktığı gibi kaldı.  Silivri'nin hizmet için AK Belediyeciliğe ihtiyacı var. 2019 seçimlerinde Silivri Belediyesine AK Partili bir başkan oturtmak için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle gerçekleştirip Silivri Belediyesine AK Partinin Bayrağını dikeceğiz.” Dedi.

 

Son olarak Milletvekilleri Tülay kaynarca ve Nurettin Nebati ve İl başkan yardımcısı Fatih Tuna’da birer teşekkür konuşması gerçekleştirmek üzere mikrofona davet edildiler. Gerçekleşen konuşmaların ardından toplantı katılımcıların söz alarak öneri ve görüşlerini belirtmeleriyle devam etti.


Son olarak 1 Kasım Genel Seçimlerinde, oy kullanılan okullarda okul sorumluluğu yapan AK Partililere, İl Başkanlığının hazırlamış olduğu teşekkür sertifikalarının verilmesiyle gerçekeleşn İlçe Danışma Kurulu toplantısı son buldu.