Ak Parti'den Kandil Ziyaretleri

Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı 7 Haziran Genel Seçim çalışmalarına Silivri'yi ziyaret eden İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Adayı Tülay Kaynarca ile devam etti.

Ak Parti'den Kandil Ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyetle birlikte Silivri ve Selimpaşa’da programlar gerçekleştirdiler.

İlk olarak AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral ve Milletvekili Tülay Kaynarca Miraç Kandili münasebeti Silivri Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay ve Müdürlük çalışanlarını ziyaret ederek kandillerini kutladılar.

Ardından AK Parti Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Osman Umuç’un Annesi Cemile Umuç’un vefatı sebebiyle cenazesine katılarak taziyelerini ilettiler.

Sonrasında Halk Eğitim Müdürlüğüne ve Mesleki Eğitim Merkezine ziyaret gerçekleştiren İlçe Başkanı Dilek Demiral ve Milletvekili Tülay Kaynarca yetkililerle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Alibey Mahallesi Muhtarı Solmaz Tüfekçi’ye misafir olan heyet daha sonra programlarına Alibey Mahallesinde ev ziyaretleri ile devam etti.

Kavaklı Sanayisinde bulunan Vettore Mobilya Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Karaoğlan’a ziyaret gerçekleştiren AK Partililer ardından Selimpaşa’ya geçerek esnafları ziyaret ettiler, vatandaşlarla hasbihal ederek kandillerini kutladılar. Son olarak yapılan taziye ziyareti sonrası programlar son buldu.

AK Parti Silivri İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) hazırlamış olduğu programların sorumluluğunu İlçe Başkan Yardımcısı Hazım Aras gerçekleştirdi.