AK Parti'den Sarten, Şölen Çikolata ve Ontex'e plaket

Ak Parti Silivri İlçe Başkanlığı Dış İlişkiler Birimi ve Dış İlişkiler Komisyonu, gerçekleştirmiş olduğu program kapsamında, Silivri de faaliyet gösteren ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ''Türkiye'nin En büyük 500 Firması'' listesine girmeyi başaran şirketlere plaket ve ödülleri takdim edildi.

AK Parti'den Sarten, Şölen Çikolata ve Ontex'e plaket
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Ak Parti Dış İlişkiler Komisyonu tarafından planlanan ve organize edilen programa İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Övür, İlçe Başkanı Dilek Demiral, İlçe Başkan Yardımcısı Ferhat Gezeren ve Komisyon Üyeleri Onur Baysan, Kezban Aras, Ufuk Zar, Kader Gül, İrfan Öztanç katıldı.

İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan listesinde yer alan; Sarten Ambalaj, Ontex Tüketim Ürünleri ve Şölen Çikolata firmalarına hazırlanan plaket ve hediyeler takdim edildi..

Gezeren, ziyaretler sonrasında “Bizleri büyük bir misafirperverlik örneği göstererek karşılayan ve ağırlayan  Sarten Ambalaj Yönetim kurulu başkanı sayın  Yusuf Sarıbekir’e ve Ontex Tüketim Ürünleri Genel Müdürü sayın  Özgür Akyıldız ‘a sonsuz teşekkür ediyor,  İlçemiz sınırları içerisinde göstermiş oldukları bu başarıların devamını diliyoruz. Firmalarımız için yaptırılan Tabloların hazırlanmasında emeği geçen, İSMEK kurslarımızın değerli Kursiyerlerine ve yöneticilerine de ayrıca teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz”dedi.