Ak Parti'den 'Yaşar Kemal' teklifi

Bugün gerçekleştirilen Mart ayı meclisinde Ak Parti gurubu 5 önerge verdi.

Ak Parti'den 'Yaşar Kemal' teklifi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında Ak Parti gurubunun vermiş olduğu önergeler şöyle;

Konu: Bayrak direkleri                                                                                               

İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Bayrak direklerinin bazılarında bayrakların olmadığı, bazılarında ise mevcut bayrakların yıprandığı tespit edilmiştir.Söz konusu eksiklerin tespit edilip gerekli çalışmaların yapılması için önergemizin Başkanlık Makamına havale edilmesine Arz Ederiz.

 

Konu:Tiyatro salonuna isim verilmesi

Pİri Mehmet Paşa Mahallesi sınırları içerisinde yapılması planlanan ve kredisi çıkan Tiyatro Salonu'na , geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Türk Edebiyatının usta kalemi YAŞAR KEMAL'in isimin verilmesi  için önergemizin Başkanlık Makamına havale edilmesini  Arz Ederiz.

Konu: Bakımsız kaldırım ve yollar  

İlçemiz Piri Mehmet Paşa Mahallesi Eski sanayi sitesi mevkiinde bulunan yol ve kaldırımların bakımsız ve bozuk olmaları özellikle yağışlı havalarda esnaf ve mahalle sakinlerine problem yaşatmaktadır.Söz konusu problemlerin ivedilik ile giderilmesi adına önergemizin Başkanlık Makamına havale edilmesine Arz Ederiz.

 

Konu:Metruk yapılar  

İlçemiz Fatih Mahallesinde bulunan metruk yapılar özellikle uyuşturucu madde kullanan kimliği belirsiz kişiler tarafından mesken edilmiştir.Söz konusu binalarda gerekli tedbirlerin alınıp bina giriş çıkışlarının demir korkuluklarla kapatılması için önergemizin  Başkanlık Makamına havale edilmesine Arz Ederiz.

 

Konu:15 ada 31 parselde ki inşaat çalışması      

İlçemiz Piri Mehmet Paşa Mahallesi Hacı Pervane Cad. üzerinde bulunan 15 ada 31 parselde bulunan iki katlı binanın etrafı  saclarla çevrilmiş ve inşaat çalışması yapılmaktadır.Söz konusu çalışma yeri ile alakalı ne tür bir çalışmanın yapıldığı ve bu yerle alakalı gerekli izinlerin alınıp alınmadığı ile ilgili gurubumuza bilgi verilmesi  için önergemizin  Başkanlık Makamına havale edilmesine Arz Ederiz.