AK Partili Balin'nden Silivri teşkilatına ziyaret

AK Parti İstanbul 3.Bölge Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Fatih Ahmet Balin, dün Silivri'ye gelerek ilçe yöneticilerini ziyaret etti. Balin, aynı zamanda Gümüşyaka'daki mahalle toplantısına da katıldı.

AK Partili Balin'nden Silivri teşkilatına ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

7 Haziran seçimler için teşkilatlanma çalışmalarına devam eden AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, çarşamba akşamı Gümüşyaka Mahalle Toplantısı gerçekleştirdi. İstanbul 3.Bölge İl Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Fatih Ahmet Balin de toplantıya katıldı.

Gümüşyaka öncesinde İlçe Başkanlığına ziyaret düzenleyen İl Yöneticileri, İlçe Başkanvekili Halit Girgin ve Teşkilat Başkanı Mustafa Saral ile görüştü. İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Metin Karakaş da ziyarete katıldı.  

Partililer, Gümüşyaka programında teşkilat mensuplarını bilgilendirerek "7 Haziran seçimlerinden birinci çıkacağız" diyerek iddialarını ortaya koydular. 

AK Parti basın servisinden yapılan açıklamada, "AK Parti Silivri İlçe Başkanvekilimiz Halit Girgin, teşkilatımıza ziyarette bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı 3. Bölge Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Fetih Ahmet Balin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş ve komisyon üyelerini başkanlık makamında ağırladı. Ziyarette başkanvekilimize, ilçe teşkilatlanma başkanımız Mustafa Saral, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanımız Bayram Üstündağ ve başkan yardımcılarımız eşlik ettiler" denildi.