AK Partili gençlerden Van'a yardım eli

Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Gençlik Kolları, Van'daki bir köy okuluna kırtasiye ve giyecek yardımında bulundu.

AK Partili gençlerden Van'a yardım eli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Gençlik Kolları, Van’ın Başkale ilçesi Güleçler Köyü İlkokulu’na kitap, kırtasiye ve kışlık giyecek yardımında bulundu.
Daha önce Silivri’de görev yapmış bir öğretmen aracılığıyla Güleçler Köyü İlkokulu’na ulaşan Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kendi aralarında topladıkları yardımlarla çocukları yüzünü güldürdü.
 
Turgut Reis ile kardeş okul olacaklar
Güleçler Köyü çocuklarının, soğuk iklim şartlarında yaşayacakları zorlukları özellikle mont ve bot ağırlıklı kışlık giysilerle gidermeye çalışan Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri Gençlik Kolları, aynı zamanda Silivri Turgut Reis İlkokulu ile Güleçler Köyü İlkokulu arasında kardeş okul projesine de vesile oldular. Güleçler Köyü’ne gönderilecek kitaplar için Turgut Reis İlkokulu kütüphanesinden de faydalanan Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri Gençlik Kolları mensupları aynı zamanda Güleçler Köyü çocuklarının manevi yönden de mutlu etmiş oldular.
 
Koç: Sizleri çok seviyorum
Van'ın Başkale İlçesi Güleçler Köyü İlkokulun’a yaptıkları yardım sonrası, oradaki çocuklara Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç da bir mesaj yayınladı. Koç mesajında şu cümlelere yer verdi: “Gülen yüzünüz hiç solmasın, inşallah bu hediyeler başarılarla dolu hayatınızın başlangıç hikayesi olsun. Sizleri Çok Seviyorum Ülkemizin aydınlık ve müreffeh yarınlarının teminatı olan kardeşlerim...”

Eyüp Can BALABAN
AK Partili gençlerden Vana yardım eliAK Partili gençlerden Vana yardım eliAK Partili gençlerden Vana yardım eliAK Partili gençlerden Vana yardım eliAK Partili gençlerden Vana yardım eli