Albayrak 'Silivri'de her kadına ulaşacağız '

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Albayrak, 'Silivri'deki AK Kadınlar olarak her eve her kadına ulaşacağız. Partimizin hizmetlerini, projelerini bir bir anlatacağız. Biz büyük bir aileyiz. Silivri'yiz, İstanbul'uz, Türkiye'yiz!' dedi.

Albayrak 'Silivri'de her kadına ulaşacağız '
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Albayrak, “Silivri’deki AK Kadınlar olarak her eve her kadına ulaşacağız. Partimizin hizmetlerini, projelerini bir bir anlatacağız. Biz büyük bir aileyiz. Silivri’yiz, İstanbul’uz, Türkiye’yiz!” dedi. 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi dün Ünsal Düğün Salonu’nda yapıldı. Tek aday olan Nuray Albayrak, İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada 400 delegeden kongreye katılan 328’inin oyunu aldı ve resmen kadın kolları başkanı seçildi. Kongrede konuşan Albayrak, “Silivri’de bulunduğum süreçte seçimlerde, teşkilatımızda hukukçu olarak destek vererek görev aldım. 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de büyük bir onurla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Silivri temsilcisi olarak görev yaptım. Akabinde de yaklaşık 20 gündür Silivri Kadın Kolları Başkanlığına atandım. Hep birlikte çalışacağız Allah’ın izniyle. AK Parti Silivri’de de galip çıkacak” dedi.

Albayrak konuşmasını şu şekilde sürdürdü; 

‘MUTLUYUM VE GURURLUYUM’

“Ben bugün bu davaya gönül vermiş olan milyonlarla aynı yolu yürümekten çok mutluyum. Bu dava uğruna işinden, evinden, ailesinden, çocuğundan fedakarlık ederek gece, gündüz, yaz, kış demeden emek veren sizlerle aynı safta durmaktan, burada bulunmaktan çok mutluyum, gururluyum. AK Parti halka hizmeti, halka hizmet olarak adlandırılan bir davanın adıdır. Biz AK Partililer kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle halkımıza hizmet için gece gündüz demeden çalışmaya ant içmiş insanlarız. AK Parti kuruluşundan bu yana tüm engellemelere rağmen her seçimde daha da yükselen bir başarı grafiği çizmiştir ve bu başarıda en önemli unsur her zaman kadınlar olmuştur. 

‘BÜYÜK GAYRETLE BUGÜNLERE GELDİ’

Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kadın kolları teşkilatlanmasına büyük önem vermiştir. Bu nedenle AK Partili kadınlar hep bu davanın ön saflarında yer almışlardır. Biz AK Kadınlar bu davanın sevdalıları olarak ülkemizi hep daha ileri taşımak için buradayız. Bize verilen görev ne olursa olsun, hak yolundan ayrılmadan, 2023 hedeflerine ulaşmak için üzerimize düşüne yapmaya hazırız! AK Parti kurulduğu günden bugüne ülkemiz çok sıkıntılı günler geçirmiştir. Bu sıkıntılar AK Parti teşkilatının birlik ve beraberliği ve davaya olan inancıyla bir bir aşılarak ülkemizin kazanç hanesine yazılmıştır. Girdiği her seçimde oylarını artırarak büyümüş ve uyguladığı başarılı politikalarla ülkemizi dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getirmiştir. AK Parti büyük özveri ve gayretlerle bugünlere geldi. 

‘BU DAVA HAK DAVASIDIR’

Ülkemizde birçok ilki gerçekleştirerek her mahalle her ilçeyi ve tüm ülkeyi bir hizmet alanına dönüştürdü. Yeni bir seçim takvimi daha geldi. Bu seçim ülkemiz, davamız, hizmetlerimizin devamı ve 2023 hedeflerine varabilmek için çok önemlidir. Daha yapacak çok işimiz var, çok çalışmamız gerekiyor. Biz AK Partili kadınlar ve büyük bir ailenin fertleri olarak halkımıza hizmete devam edecek, fitne fesada asla yer vermeyeceğiz. Bu dava hak davasıdır. Biz bu yolda Silivri’deki AK Kadınlar olarak her eve her kadına ulaşacağız. Partimizin hizmetlerini, projelerini bir bir anlatacağız. Biz büyük bir aileyiz. Silivri’yiz, İstanbul’uz, Türkiye’yiz! Biz bu davaya inanmış, halkımıza hizmeti ustamızdan öğrenmiş AK Kadınlarız."