Ali Solmaz'dan unutulmaz gösteri

Tiyatro ve dizi sanatçısı Ali Solmaz, Ak Parti gençlik kollarının organize ettiği Çanakkale gecesi'nde sahne aldı. Solmaz, Çanakkale zaferiyle ilgili olarak anlattıklarıyla programa katılanları gözyaşlarına boğdu.

Ali Solmaz'dan unutulmaz gösteri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Silivri Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Çanakkale Zaferi”  programı dün akşam parti binasında gerçekleştirildi. İlçe Yöneticileri ve Meclis üyeleri ve parti mensuplarının katıldığı program Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç’un açılış konuşmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Çanakkale zaferini içeren slayt gösteriminin ardından Ali Solmaz sahneye çıktı. Çanakkale zaferinin aşamalarını içeren gösterisiyle katılımları gözyaşlarına boğuldu.

Program sonunda katılımcılara hitaben kısa bir konuşma yapan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral “Çanakkle’de gemileriyle top ve tüfekleriyle gelmiş olanlar bu ülkeyi bu toprakları alamadılar. Ama durdular mı? Durmadılar, bunlar yine geldiler, bunlar o gün topla tüfekle gelmediler, bizim ekonomimizi alt etmek için 28 Şubat oyunlarıyla geldiler. Bunların arkasında yine onlar vardı. Bunlar yakın zamanda gezi olaylarıyla Taksim’e geldiler. Taksim’de vardı bu düşman, işte bunlar o Çanakkale’de bizi almaya gelen ve alamayan düşmanlarımızın devamıydı. Çok uyanık olmamız gerekiyor. Düşmanın söküp atamadığı Osmanlı ecdadını biz söküp attık. Sayın Recep Tayyip Erdoğan tekrar o aileyi geri getirdi. Tarihte bizim de hatalarımız vardı. Savaşları kazandık ama masa başında kaybettik. İşte bu nedenle sandıklara sahip çıkmamız çok önemli. Bu seçim bir kurtuluş savaşıdır” dedi.
Program sonunda Ali Solmaz vee Eşi Merve Solmaz'a çiçek takdim edildi.