'Belediye'ye AK Parti'nin bayrağını dikeceğiz'

1 Kasım Genel Seçimlerinde büyük bir başarı ile İstanbul 3. Bölgeden 16 Milletvekili çıkartan AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Milletvekilleri ile Silivri İlçe binasında bir araya geldiler.

'Belediye'ye AK Parti'nin bayrağını dikeceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı'na 1 Kasım Genel Seçimlerinde 7 Haziran Genel seçimlerine nazaran oylarını yüzde 8 oranında artırmalarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Silivri’ye seçim Otobüsü ile gelen 3. Bölge Milletvekilleri ve Milletvekili adaylar İlçe Teşkilatı önünde Partililer tarafından Meşalelerle karşılandılar. Daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı Konferans salonunda Partililerle bir araya gelen Milletvekilleri Teşkilat mensuplarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

AK PARTİ BİR DAVA HAREKETİDİR

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, yapmış olduğu açılış konuşmasın da ” bizim hedefimiz tek başına iktidar olmaktı. Rabbim bize bölgemizden bir otobüs Milletvekili çıkartmayı nasıp etti” diyerek sözlerine başladı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Kutlu; 1 Kasım Genel seçimlerinde çocuğunu, hastasını, işini bırakıp AK Partinin başarısı için gece gündüz koşturan teşkilatımızın her kademesinde görev alan siz değerli dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sokağa çıktığımızda AK Partili olduğumuzu rahatlıkla söylememize vesile olan başarılı çalışmalarından dolayı bizlerin başını önüne eğdirmeyen, bizleri onurlandıran Milletvekillerimize ve Milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını sürdürdü.

Kutlu son olarak; AK Parti bir dava hareketidir. İsimler, şahıslar, değişir ama dava ruhu kalır. 1 Kasım Genel seçimlerinde başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı 1. Sıradan 31. Sıra da ki Milletvekili adaylarımızın tamamına teşekkür ediyorum. Bu seçimlerde arada ki makas daraldı. 2019’da yapılacak olan Belediye seçimlerde Silivri Burçlarına AK Parti bayrağını dikeceğimizin sözünü sayın bakanım ve Milletvekillerimizin huzurunda veriyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.

BİZ VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARIZ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu’dan sonra Milletvekilleri adına konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Dr. Mehmet Mehdi Eker yaptığı konuşmada "Silivri’nin oy oranını %8 arttırması son derece önemli bir başarıdır. AK parti 7 Haziran seçimlerine nazaran Milletvekili sayısını 13’ten 16’ya çıkartarak 3. Bölgeden artı 3 vekil daha çıkarmayı başarmıştır. Bu yönüyle esasen İstanbul 3. Bölge Türkiye şampiyonudur." dedi.

Mehdi Eker, "Aşkla çalışan ve bu başarıya imza atan Silivri İlçe Teşkilatı’nı tebrik ediyor ayrıca özgün çalışma metoduyla seçim sonuçlarına yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum" diye ekledi.

 

İstanbul 3. Bölge Milletvekili Dr. M. Mehdi Eker sözlerine şu şekilde devam etti; “İlçe Başkanım SKM Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım, Mahalle Başkanlarım ve yönetim kurulu üyelerimiz sizlere şahsım ve vekil arkadaşlarım adına ayrı ayrı teşekkür ederim. Silivri’de Oyumuzu %32 den, %40’a çıkartınız, sizlere özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Bu özverili çalışmalarımızı inşallah 2019 yerel ve genel seçimlerinde de göstererek oylarımızı daha da artırıp Silivri de yerel seçimleri de kazanacağımıza inanıyorum. Bizler söz verdiğimiz zaman sözümüzü yerine getiririz. Sözlerimizi yerine getirdiğimiz içinde her seçimden başarı ile çıkıyoruz diye konuştu.