Demiral 'Durmak Yok Çalışmaya Devam'

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral İstanbul, Silivri ve köylerde yoğun kar yağışı sebebiyle yaşanan olumsuzluklar, kışla mücadele ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Demiral 'Durmak Yok Çalışmaya Devam'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demiral açıklamasında; ‘İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışının olumsuzluklarını en aza indirmek adına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) olarak 4 aylık kış ekibi ile birlikte 5000 kişilik kadro, 1050 araçla birlikte yoğun ve koordineli bir şekilde Büyükşehirimiz çalışıyor. 255 bin ton tuz ile 82 noktada 1.760 ton solüsyon hazır tutuluyor. Köylerde ise 145 traktör kar küreme ekibi muhtarların sorumluluğunda çalışıyor. 

İBB Yol Bakım Müdürlüğü 5. Bölge kapsamında olan köylerimizde şuan 25 traktör, 20 tuz yüklü küremeli kamyon, 15 greyder,  12 bekoloder, 4 roder, 60 tonluk 1 vinç ekipmanı ile 82 kişilik kışla mücadele ekibi 24 saat görev yapıyor. İBB tarafından Silivri Belediyesine, kendi sorumluluk alanı olan şehir içinde ki ana cadde ve ara sokaklarda kullanılmak üzere 500 ton tuz verildi. 

Akören, Bekirli, Beyciler, Büyük Kılıçlı, Çayırdere, Danamandıra, Fener, Sayalar, Seymen, Büyük Sinekli, Kurfallı, Çeltik ,Küçük Sinekli, Alipaşa, Gazitepe, Kadıköy, Yolçatı, Ortaköy, Çanta ve Büyük Çavuşlu köylerimizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor’ dedi.