Demiral 'Hizmete Devam Ediyoruz'

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan Yeni Mahalle Mezarlığında gerçekleşen Silivri Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binası çalışmalarını yerinde incelediler.

Demiral 'Hizmete Devam Ediyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yetkililerden ayrıntılı bilgi alan İlçe Başkanı Dilek Demiral çalışmaların bitmek üzere olduğunu, modern ve donanımlı bir çalışma yapıldığını belirtti. 

İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptığı açıklamada; “İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin Yeni Mahalle Mezarlığında yaptığı Silivri Mezarlıklar Müdürlüğü yeni hizmet binası ile vatandaşların Mezarlıklar Müdürlüğü’ne başvurularını kolaylaştırmak cenaze ve defin işlemlerinin daha rahat bir şekilde yürütülmesi amacıyla verilen hizmetin hızlandırılması amaçlanıyor.

 

Şuan Silivri Mezarlıklar Müdürlüğü prefabrik bir yapıda hizmet veriyor. Yeni hizmet binası ve gasilhane binası çalışmaları tamamlanmak üzere. Resmi işlemlerin yapılacağı bu binada halkımız artık en zor günlerinde ölüm raporu, defin ruhsatı, cenazenin yıkanması için 3, 4 birim gezmek yerine tek merkezden işlemlerini yapabilecekler.

 

Mezarlıklar Müdürlüğü hizmet binası 3 katlı olmak üzere 1100 m2, gasilhane binası tek katlı 350 m2 büyüklüğünde yapılıyor. Gasilhanede 6 cenaze yıkama yeri ve personel odaları bulunuyor.

 

Mayıs ayı sonunda bitecek olan çalışmalar ve çevre düzenlemesinin ardından Silivri Mezarlıklar Müdürlüğü yeni yerinde Silivrililere hizmet vermeye başlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz olsun, Hükümet kanadımız olsun İlçemize her zaman olduğu gibi hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.