Demiral İBB dev adımlar atıyor

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan Silivri İtfaiye yeni hizmet binası çalışmalarını yerinde incelediler. Hızla devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden ayrıntılı bilgi aldılar.

Demiral İBB dev adımlar atıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Başkanı Dilek Demiral çalışmaları devam eden ve kısa bir süre sonra hizmete girmesi hedeflenen yeni itfaiye binasının açılışını yapacaklarını belirtti. 

Demiral; “İstanbul Büyükşehir Belediyemiz (İBB) modern tesisleri, teknolojik donanımı ve eğitimli personeliyle Türkiye’nin en güçlü itfaiye teşkilatlarını oluşturmak üzere dev adımlar atıyor. İtfaiye mal ve can kaybının korunması açısından en önemli hizmet alanımızdır. İtfaiye Müdürlüğümüz, yeni binasında ve yeni teknik malzemeleriyle Silivri halkımıza daha iyi hizmet verecek. Her türlü ihtiyacı karşılayacak özellikte inşa edilen bina, geniş donanımıyla da bölgenin en iyi teşkilatlarından birisi durumunda. Yeni itfaiye binamız olay yerine hızlı ulaşmak için elverişli bir noktada bulunuyor. Silivrimizde hizmet verecek yeni bina, sanayi tesislerindeki yangınlara da etkili bir şekilde müdahale edebilecek bir şekilde donatılıyor. 

5 dönümlük alan üstüne kurulan 2100 m2’lik 2 katlı yeni hizmet binasında, tam donanımlı doktorlu ambulans, 8 araçlık garaj, makine dairesini kapsayan yarım bodrum kat, idari ofisler, lokal, spor salonu ve bölge ana mutfağı bulunuyor. Yeni bina Silivri bölgesinin İtfaiye Grup Amirliği olarak hizmet verecek yani bütün personelin ana toplanma yeri burası olacak. Bölgedeki en büyük araçlarda burada olacak. Hem İtfaiye’nin şehir içinde kalması, hem de modern bir itfaiye binasını şehrimize kazandırmak için bu projeyi gerçekleştirildi. Selimpaşa İtfaiye Amirliği destekli olarak hizmetlerine devam edecek. Halkımızın güvenliği her şeyden önce gelir. Bu bilinçle yaptığımız hizmetlerimizden biri de yeni itfaiye binamızdır” şeklinde konuştu.