Demiral 'Silivri'de trafik sorunu son bulacak '

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Daire Başkanlığı, Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcısı Murat Baştor'la makamında bir toplantı gerçekleştirdi.

Demiral 'Silivri'de trafik sorunu son bulacak '
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantıya İlçe Başkan Yardımcısı Halit Girgin, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karan, Yeni Mahalle Başkanı Murat Sancak, Gümüşyaka Mahalle Başkanı İlyas Yıldız katılım gösterdi. 

Toplantının gündeminde Silivri’de trafik ve yaya ile ilgili sıkıntılar görüşüldü. Sonrasında İlçe Başkanı Dilek Demiral, Müdür Yardımcısı Murat Baştor ile birlikte trafik ve yaya sıkıntılarının en fazla görüldüğü yerler olan Konutlar alt geçit mevkii,  Kiptaş-1 mevkii, E6 bağlantı yolu, Çanta mahalle girişi, Değirmenköy girişi ve Gümüşyaka ışıklar mevkiine giderek yerinde incelemeler de bulunuldu. 

İlçe Başkanı Demiral açıklamasında “Bölgemizde yaşanan trafik problemlerimiz var. Konutlar mevkiine giden alt geçitlerin bulunduğu bölge de özellikle iş girişi ve çıkışı saatlerinde yoğunlaşan trafik vatandaşlarımızın ulaşım konusunda sıkıntılar yaşamasına sebep oluyor. Bazı bölgelerimizde de ölümlü kazalar yaşanıyor. İBB’nin ilgili birimleriyle bu sorunları çözme adına gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde, bahsi geçen yerlerin yerinde incelenmesi konusunda bir görüş çıkmıştı. Şimdi de Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcımız Murat Baştor’la sorunları yerinde inceledik. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızın da görüşlerini aldık. Müdür Yardımcımız gerekli notları aldı. Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğümüz gerekli düzenlemeler için projeler üretecek. Amacımız İlçe trafiğimizi rahatlatmak” dedi.