Demiral' Sporu seven bir toplum olmak adına teşvik ediyoruz'

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Selimpaşa Ortaokulu bahçesinde yapılan Ahmet Ziylan İlkokulu Spor Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Demiral' Sporu seven bir toplum olmak adına teşvik ediyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptığı açıklamada; “İstanbul Büyükşehir Belediyemizin okullarımızda yaptığı Spor Eğitim Merkezlerinden biri olan Ahmet Ziylan İlkokulu Spor Eğitim Merkezinde başta okul öğrencilerimizin beden eğitimi ve spor aktivitelerinin gerçekleştirilmesinin yanı sıra okul saatleri dışında ve tatil günlerinde Spor Eğitmeni eşliğinde ücretsiz olarak halkın hizmetine sunulmaktadır.

Okul Spor Salonları uygulamasıyla çocuklarımızın ve gençlerimizin tam donanımlı ve temiz salonlarda beden eğitimi derslerinin daha nitelikli geçmesini sağlıyoruz. Spor adına yaptığımız hizmetlerle, halkımıza spor yapma imkânı sağlayarak sağlıklı ve sporu seven bir toplum olmak adına teşvik ediyoruz. Yakın zamanda Silivri Nurullah Baldöktü İlkokulu ve Mimar Sinan İlkokulu bahçesinde İBB tarafından yapılan Spor Eğitim Merkezlerimizin de açılışını yapacağız inşallah. Sporu hayatımızın bir parçası yapmak istiyoruz” dedi.