Demiral 'Yüce Rabbim ayaklarımızı sabit eylesin'

Dün yapılan Ak Parti 5.Olağan kongresi sonra delegelerin oylarıyla tekrar ilçe başkanı seçilen Dilek Demiral '5. Olağan kongremizde seçilen Yeni Yönetim Kurulumuzun Silivri'mize, Ülkemize ve AK Davamızı umut olarak gören tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çıkmış olduğumuz bu Kutlu yolda Yüce Rabbim ayaklarımızı sabit eylesin' dedi.

Demiral 'Yüce Rabbim ayaklarımızı sabit eylesin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Dün yapılan Ak Parti 5.Olağan kongresi sonra delegelerin oylarıyla tekrar ilçe başkanı seçilen Dilek Demiral “5. Olağan kongremizde seçilen Yeni Yönetim Kurulumuzun Silivri’mize, Ülkemize ve AK Davamızı umut olarak gören tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çıkmış olduğumuz bu Kutlu yolda Yüce Rabbim ayaklarımızı sabit eylesin” dedi.

Demiral yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“ Hali hazırda yürütmekte bulunduğum İlçe Başkanlık görevime, tekrar aday olarak devam etmem konusunda bana destek olan öncelikle Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanımız Süleyman Soylu, İl Başkanımız Aziz Babuşçu, İl Teşkilatlanma Başkanımız Halis Dalkılıç olmak üzere, Kongremizde oy kullanan Delege ve İlçe Başkanlığımızın çeşitli kademelerinde görev yapmış Teşkilat Mensuplarıma ve tüm AK Gönüllülere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Gerçekleştirmiş olduğumuz 5. Olağan Kongremizde tekrar İlçe Başkanı seçilmekten duyduğum onuru sizlerle paylaşmak istiyorum.

Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ve ülke onuruna yakışır dik duruşumuzla Ülkemiz tarihine altın harflerle yazılacak bir siyasi anlayış kazandırdık. 12 yıllık geçmişimize bakıldığında bir çok seçim zaferinin altına imza attık. Bu zaferlerin en büyük kaynağı Teşkilatlarımızın Ülke genelinde göstermiş olduğu birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının hiçbir zaman eksik olmamasıdır. Bu tek yumruk, tek yürek olma bilinci, taban düşüncelerini birebir Partimizin en üst organlarına kadar taşınmasını ve bu doğrultuda bir siyasi anlayışın yeşermesine sebep olarak, gerçekleşen icraatlarında bu fikirlerle şekil almasına sebebiyet vermiştir.

5. Olağan Kongremizde de başarımızın altın anahtarı olan birlik ve beraberliğimizi göstererek, Kongremizi adeta Demokrasi şölenine çevirdik ve İlçemize hizmet yolunda yeni İlçe Yönetim Kurulumuzu belirledik. Yeni yönetim kurulumuzla, geniş ailemizi daha da genişletmek için kucaklayıcı olacağız.

Gerçekleştireceğimiz çalışmaların, sadece bize oy verenlerin değil, Türkiye Cumhuriyetinin her bireyi için çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçle hareket ederek, AK Davamızın bayrağını taşımış olduğumuz zirvede kalmasının daim olmasını sağlamak için, şimdiye kadar gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmaların daha da üstüne çıkarak, Silivri’mizi hak ettiği yere taşımak boynumuzun borcudur. Hiçbir kuvvet bizi bu yoldan döndüremez. Çünkü biz gücümüzü Hak’tan ve Halktan alan bir Liderin ve Siyasi anlayışın temsilcileriyiz. İşte bu duygu ve düşüncelerle 5. Olağan kongremizde seçilen Yeni Yönetim Kurulumuzun Silivri’mize, Ülkemize ve AK Davamızı umut olarak gören tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Çıkmış olduğumuz bu Kutlu yolda Yüce Rabbim ayaklarımızı sabit eylesin. “