Dilek Demiral istifa etti

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptığı yazılı açıklama ile istifa ettiğini kamuoyu ile paylaştı.

Dilek Demiral istifa etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral istifa etti. Demiral, evliliğini ve bu evlilik dolayısıyla şehirdışında ikamet edeceğini gerekçe gösterdiği istifasını, yazılı olarak bildirdi.

Demiral’in yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:

“İki yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Başkanlığı görevini büyük bir onurla yürütmekteyim. Bu süre zarfında bir yerel seçim, bir Cumhurbaşkanlığı seçimi ve bir genel seçim olmak üzere toplam üç büyük seçimi Silivri İlçe Teşkilatımla birlikte yaşamış bulunmaktayım. Ancak kısa bir süre önce evlilik kararı almamdan dolayı İstanbul dışında ikamet etmek zorunda olduğumu öncelikle İl Başkanlığımız ve sonrasında Genel Başkan Yardımcılarımızla paylaşmış ve kendilerinin rızalarını da alarak İlçe Başkanlığı görevimi bırakmak zorunda olduğumu siz değerli kamuoyuyla da paylaşmak isterim. Bugün itibari ile az evvel de vurguladığım gibi büyük bir onurla yürüttüğüm Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Başkanlığı Görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.

İlçe Başkanlığı görevim süresince tarafıma destek veren tüm teşkilatıma, tüm AK üyelerime ve tüm Silivrili hemşerilerime teşekkürü bir borç bilirim.  

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.”