Gemilerle Yenikapı'ya Akın Ettiler

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, İstanbul'un fethinin 563. Yıldönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katımıyla Yenikapı gerçekleştirilecek olan programa, 3 gemi 20 otobüsle gittiler.

Gemilerle Yenikapı'ya Akın Ettiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabah saatlerinde Silivri Sahiline toplanmaya başlayan yüzlerce partili için 3 gemi tahsis edildi. Polis vatandaşları gemilere binmeden evvel geniş çaplı arama yaparken oluşturulan geçiş noktalarında da tek tek kontrol edilerek gemilere binişe izin verdi.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Yenikapı’ya gidecek olan partili vatandaşlarla tek tek ilgilenerek hoş geldiniz dedi.
Gemilerin hareket etmeden kısa bir açıklama yapan Kutlu “İstanbul’umuzun incisi Silivri’mizden kutlu şehrin fethine 3 gemi ve 20 otobüsle inşallah Silivri’deki vatandaşlarımızı alana intikal ettirmek adına hareket edeceğiz. Tarihimizi medeniyetimizi böyle anlamlı ve özel günlerimizi coşkuyla ve sevinçle kutlanması ben inanıyorum ki bu yeni nesle de inşallah ecdadımızı ve tarihimizin tek ifade etmek adına çok önemli anlamlar ifade ediyor. Bizde Silivri’de yaşayan halklar olarak Yenikapı miting alanına hareket ediyoruz ”dedi.