Genç Milletvekili aday adayı hız kesmiyor

Silivri'nin genç AK Parti milletvekili aday adaylarından Talha Çetin, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Genç Milletvekili aday adayı hız kesmiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgedeki en genç milletvekili aday adayları arasında yer alan ve aktif çalışmalarıyla dikkati çeken Talha Çetin, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çetin, son yaptığı ziyarette “24 Haziran seçimleri ülkemiz için çok önemli seçimdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan AK parti teşkilatını gerekli hizmetlerde bulunmak için, görevleri sunduk ve buralara geldik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söylediği gibi gençlerin yolunu açacağız biz de genç olarak partimize ve Cumhurbaşkanımıza hizmetler için kapıları çalıyoruz. Allah partimizin ve Cumhurbaşkanımızın önünü açık eylesin. Hedef 2023 için partimize gerekli destekleri sunacağız” şeklinde konuştu.

TALHA ÇETİN KİMDİR?

Aslen Gümüşhaneli olan Talha Çetin 1993 yılında Rize Çayeli'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Silivri'de tamamladı. 2014 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Mimar Restorasyon Bölümünü kazanarak 2016 yılında mezun oldu.

Mezuniyeti sonrası 2012 yılında kurdukları aile şirketleri olan Çözüm İnşat ve Gayrimenkul'ün başına geçerek işletmeyi devraldı.

SİYASİ GEÇMİŞİ

2015-2018 yılları arasında AK Parti Silivri Gençlik Kolları Alibey Mahalle Başkanlığı görevinde bulundu. 2018 yılında AK Parti Silivri Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Talha Çetin, İlçe Teşkilatının birçok komisyonunda da yer aldı.

2017 yılında Tuzla Gümüşhane Şiran Telme Köyü Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulundu. 2018 yılında Silivri Selimpaşa Gümüşhane Şiran Telme Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kurucu üyeliği ve aynı zamanda dernek başkan yardımcılığı görevini üstlendi.