İl Kongresi Silivri'den yoğun katılım

AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi 08.02.2015 Pazar Günü Sinan Erdem Spor Salonunda gerçekleştirildi.

İl Kongresi Silivri'den yoğun katılım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen kongrede 8 yıldır İstanbul İl Başkanı olan Aziz Babuşçu görevini Selim Temurci’ye devretti. Temurci, 548 delegenin 520’sinin oyunu alarak AK Parti İstanbul İl Başkanı oldu. Seçimde kullanılan 28 oy geçersiz sayıldı. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, SKM Başkanı, İlçe Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri, Meclis Üyeleri, AK Parti Üyeleri ile birlikte İl Kongresine yoğun katılım gösterdiler. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral kongre sonrası yaptığı açıklamada; ‘Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen İstanbul 5. Olağan İl Kongremizin Yeni Türkiye yolunda İstanbul’umuza, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. 8 yıl boyunca İl Başkanlığımızı yapan Sayın Aziz Babuşçu’ya İstanbul’a olan hizmetleri ve bizlere verdiği emek için teşekkür ediyor, Başkanımızın siyasi hayatında başarılarının devam etmesini diliyorum. 

Kongremizde İstanbul İl Başkanlığı görevine seçilen Sayın Selim Temurci’yi tebrik ediyor, Başkanımıza, yeni seçilen İl Yönetim Kurulu Üyelerimize,  İlçe Koordinatörümüz Ferhat Sakallı’ya, İlçe Sorumlumuz Şevki Şar’a ve Teşkilatımız da emeği olan AK Parti Silivri Önceki Dönem İlçe Başkanımız Sayın Metin Karakaş’a İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde başarılar diliyorum’ dedi.