Köroğlu 'Kongremiz Hayırlar Getirsin'

21 Aralık Pazar Günü yapılacak olan Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı'nın 5.Olağan Kongresinde 2 Başkan adayı yarışacak. Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirten İlçe Başkan Adayı Yusuf Köroğlu yazılı bir açıklama yaptı.

Köroğlu 'Kongremiz Hayırlar Getirsin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

21 Aralık Pazar Günü  yapılacak olan Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı’nın 5.Olağan Kongresinde 2 Başkan adayı yarışacak. Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirten İlçe Başkan Adayı Yusuf Köroğlu yazılı bir açıklama yaptı.

Köroğlu yazılı olarak yapmış olduğu açıklamada “Ak Parti Silivri İlçe Başkanı adaylığımı teşkilatçılık sorumluluğu çerçevesinde sırası ile mevcut İlçe Başkanı, il teşkilatı Silivri sorumlusu ve il teşkilatlanma birim başkanımız ile yaptığım birebir istişarelerde ifade ettim”dedi.

Köroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Saygıdeğer Silivri Halkımıza, siyasi hayatım boyunca her zaman omuz omuza çalışmaktan onur ve gurur duyduğum Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatımızın çok kıymetli mensuplarına ve kamuoyuna önemle arz olunur;

21 Aralık 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatımızın 5. Olağan kongresi Silivri’mize ve Ak Parti Silivri Ailemize öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Ak Parti Silivri İlçe Başkanı adaylığımı teşkilatçılık sorumluluğu çerçevesinde sırası ile mevcut İlçe Başkanı, il teşkilatı Silivri sorumlusu ve il teşkilatlanma birim başkanımız ile yaptığım birebir istişarelerde ifade ettim. Kongre takvimimizin resmi işleyiş süreci içerisinde Silivri gibi nezih ve güzide ilçede en büyük aileyi oluşturan Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatı mensupları ve teşkilatımızın içinden çıkan çok kıymetli delege arkadaşlarım ile birebir istişare ve hasbihal etme sürecini tamamlama gayreti içerisinde oldum. Bugün itibarı ile kongre delegelerimizin teveccühlerine sunmak üzere yönetim kurulu asil ve yedek ile il delege adaylarımızı ihtiva eden liste çalışmamızı tamamladık. Kazananın ve kaybedenin asla olmayacağı, kazananın Silivri İlçe Teşkilatımız ve Silivri’miz olacağı duygu ve düşüncesi ile, Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatımızın 5. Olağan kongremizin öncelikle Silivri’mize Ve  Ak Parti Silivri Teşkilatımıza hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ederim. “