Kutlu 'Rusya'nın Kucağına Koştular'

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı her ay düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısını geçtiğimiz Cuma Günü gerçekleştirdi.

Kutlu 'Rusya'nın Kucağına Koştular'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe başkanı Rıfat Kutlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İl Başkan Yardımcısı Fatih Tuna ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’da iştirak ederken, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nuray Albayrak ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç ve Yönetimi, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Partinin Silivri’de kurulduğu günden bugüne çeşitli kademelerinde görev almış birçok isim katılım gösterdi.

 

İlçe Başkanlık Binası Konferans Salonunda gerçekleşen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Daha sonra İlçe başkanlığının son bir aylık çalışmalarını anlatan slayt sunumunun ardından programın açılış konuşmasını yapmak üzere İlçe Başkanı Rıfat Kutlu mikrofona davet edildi.

 

“RUSYA’NIN KUCAĞINA KOŞTULAR”

Kutlu gerçekleştirdiği konuşmada “Son günlerde yaşadığımız bir uçak krizi var. Bu olayda zaten ülkemizin de iç huzurunu bozmaya çalışan siyasi iradeler ya Rusya’nın kucağına koştu, yada savaş halinde farklı bir ülkenin safında yer alacağını söyledi. Muhalefet haklı olduğumuz halde, düşürdüğümüz Rus uçağı olayında bile Devletinin yanında duramayacak kadar acizlik gösterdi. Bu yaşadığımız olay AK Parti İktidarının ülkemiz için önemini bir kez daha ortaya koydu. Bizim iktidarımız döneminde hiçbir uluslararası platformda Ülkemizin başını öne eğmedik. En son ki olayda da dik duruşumuzu bir kez daha ortaya koyduk ve sınır ihlali yaparak ülkemiz sınırları içine giren uçağa gereğini yaptık. İşte böyle sağlam iradeli bir siyasi anlayışın destekçisi olarak, AK davamızın iktidarına devam etmesi için gecesini gündüzüne katan siz değerli teşkilat mensuplarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan böylede üzerimize düşen çalışmaları şimdi ye kadar olduğu gibi özverili bir şekilde yapacağız. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla hükümetimize olan desteğimize devam ettirirken Silivri Belediyesini de AK Partili yapacağız. Bundan sonraki süreçte de yoğun çalışmalarımızı devam ettirerek 2019 yerel seçimlerinde de başarının bizim olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın..

 

“ALT ALTA YAZSA BU RAKAMI YAKALAYAMAZ”

Silivri Belediye meclis üyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak da birkaç konuya da değinmek istiyorum. Silivri’nin 30 km uzakta olan sayalar mahallesinde bugün doğal gaz hizmeti gitti. Belki de abone sayısı 200’u geçmeyecek ama bizim hizmet anlayışımızda sayılar değil hizmetin en iyisini vermek vardır. Yol bakım müdürlüğümüz mahallelerimizin yollarını asfaltlıyor. İSKİ’miz Silivri’nin mahallelerinde altyapı çalışmalarını yeniliyor. İSKİ’nin eski para ile 1.2 katrilyonluk yatırımla biyolojik arıtma tesislerini yapıyor. Silivri Belediye Başkanı görev süresince yaptığı hizmetleri alt alta yazsa bu rakamı yakalayamaz.” dedi.

 

“SİLİVRİ BELEDİYESİ İFLAS ETMİŞ DURUMDADIR”

İlçe Başkanının ardından Mahalle başkanları adına konuşmak üzere Ortaköy Mahalle Başkanı Fehmi Kütük kürsüye geldi. Daha sonra konuşma yapan İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Tamer Şişman; Silivri Belediyesi bütçesinin yüzde yetmiş beşinin borç olduğunu belirterek Silivri Belediyesi iflas etmiş durumdadır. Silivri’nin menfaatleri doğrultusunda olan konularda destek verdik bundan sonrada vereceğiz. 2009’da Üniversite vaadi olan Belediye, ancak yedi senedir hala ortada üniversite yok.” Dedi.

 

İl başkan yardımcısı Fatih Tuna’nın selamlama konuşmasının ardından mikrofona Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Davet edildi. Kadıoğlu yaptığı konuşmada AK Belediyecilik hakkında bilgi vererek Ortaköy Mahallesinde daha önce MHP Belde Teşkilatında görev yapmış olanların AK Partiye katılmalarından dolayı rozetlerini taktı.

 

Soru cevap şeklinde devam eden toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerini iletmelerinin ardından son buldu.