MHP'nin açıklamasına Mahalle Teşkilatı cevap verdi

MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz'ın basın açıklamasına AK Parti Silivri Alibey Mahalle Teşkilatından açıklama geldi.

MHP'nin açıklamasına Mahalle Teşkilatı cevap verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz'ın, basına servis ederek özellikle Hükümet ve İBB'nin Silivri'ye yaptığı hizmetleri hedef alan açıklamaları olmuş “Siyasetçinin görevi hizmettir. Yapılan çalışmaları lütuf olarak millete sunmayın artık. Derdinizin ne olduğunu anlamayan kalmadı…”şeklindeki ifadelerine AK Parti Silivri Alibey Mahalle Teşkilatından açıklama geldi.

AK Parti Alibey Mahalle Teşkilatı'nın,sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;
 
Özcan Işıklar'a vuruyoruz! Ses, Şenol Türkyılmaz'dan çıkıyor!..
 
MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz'ın, Silivri genelinde aldığı oyu Alibey Mahallesinde alan bir mahalle teşkilatı olarak; İlçe Başkanımız hakkında sarf ettiği sözlere siyasi muhatap olarak AK PARTİ ALİBEY MAHALLE TEŞKİLATI cevap verecek ve muhattan olacaktır.
Görev yaptığı süre boyunca Mhp'yi %16'lardan %2.5'lara düşüren, 1 tane dahi meclis üyesini meclise sokamayan, MHP teşkilatını CHP'nin payandasına çeviren bir ilçe başkanının kendisini hala siyasetçi zannederek CHP'li belediye başkanının avukatlığına soyunması trajikomiktir.
MHP'ye oy veren kıymetli yurttaşlarımızın oylarını ve umutlarını bir çay bahçesi ve iki tabak yemeğe CHP'ye peşkeş çeken bir ilçe başkanı kimseye siyasi edep ve ahlaktan bahsedemez!
Hem yaşadığı Silivri için, hem de temsil ettiği parti olarak; 7 yıldır belediye başkanı karşısında korkusundan bir "hık" bile diyememiş, Silivri için 1 tane bile proje üretememiş, tek yaptığı şeyin 2 ayda bir AK Parti İlce Başkanımız veya merkezi hükümeti, aldığı talimatla eleştirmek olan bir ilçe başkanının %40 oy almış AK Parti ilce başkanına muhataplığı kabul edilemez, vakit kaybı olur.
Şehit annelerine, engelli ailelerine, esnafa, kahveye, meydana, köylere, bayrama, kandile, huzurevine, seçmene dair arazide hiçbir çalışması olmayan, varlık dahi gösteremeyen; siyaseti sadece AK Parti İlçe Başkanı'nı eleştirmek sanan Türkyılmaz, CHP'li belediye başkanının takdirine bu şekilde mazhar olacağını sanarak komik duruma düşmekte ve MHP'ye yazık etmektedir.
Şenol Türkyılmaz ceket ilikleyip, belediye başkanının emirlerini yerine getirmekten fırsat bulursa; *Şehit cenazeleri gelirken hdp ile neden güvercin uçurduğunu sorsun!
*Belediyenin paralarıyla oğlunun ve kendisinin özel araçlarına neden mazot aldığını sorsun!
*Belediye Başkanına 140 trilyon borcun hesabını sorsun!
*Silivri halkından alınan aynı vergilerin neden Silivri belediyesi tarafından hizmete dönüşmediğini sorsun!!!
Ondan sonra siyasetçiyim diye kamuoyunun önüne çıksın!
 
Biz AK Parti teşkilatları olarak, MHP gibi köklü bir siyasi partinin ilçe başkanlığı makamına saygı duymakla beraber, CHP'li belediye başkanı Özcan Işıklar'ın her seferinde Sıvacılığını yapan Şenol Türkyılmaz'ı bundan böyle yok hükmünde kabul ettiğimizi, cevap vermeye bile gerek duymayacağımızı kamuoyuna saygılarımızla ifade ederiz.
 
AK Parti Alibey Mahalle Teşkilatı