Mustafa Ceceli'den unutulmaz bir gece

AK Parti Silivri Genlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen, Esenyurt Belediye Başkanlığı ve Güngören Belediye Başkanlıklarının sponsor olduğu gecede sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, hayranlarına yine unutulmaz bir gece yaşattı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mustafa Ceceli'den unutulmaz bir gece
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün saat 19.00 sırlarında AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı önünde toplanan parti üyeleri, Fatih Mehter takımı eşliğinde Silivri Sahilinde kurulan sahneye kadar yürüdüler. Mehter takımının seslendirdiği marşlar, Sultangazi  75.yıl okulunun Artvin yöresi folklor gösterileri ve gecenin sunuculuğunu yapan DJ. Turker Yazıcı’nın hazırlamış olduğu birbirinden hareketli remixlerle coşku tavan yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, sahneye çıkarak konser alanının dolduran gençlere hitaben yapmış olduğu konuşmada “7 Haziran Türkiye için çok önemli bir seçim tarihi,7 Haziran’da Türkiye ,bundan sonra yeni Türkiye ve eski Türkiye arasındaki aslında bir oylamayı yapacak.İlşte burada Türkiye’nin geleceğini  en çok düşünmesi gereken ve Türkiye’nin geleceği ile alakalı en önemli etkiye sahip olacak olan siz değerli genç kardeşlerim ,7 Haziran sizlerin seçimi olacak,7 Haziran’da yeni Türkiye’nin inşasıyla alakalı kararı sizler vereceksiniz.Ya eski Türkiye olacak ,ya yeni Türkiye’nin inşası yolunda artık yeni anayasa   ve başkanlık sisteminin önünü açacağız.”dedi.

Ceceli konseri öncesinde kısa bir konuşmada AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral yaptı. Demiral ”Bugün bizleri yalnız bırakmadığınızı için teşekkür ederiz” diyerek başladığı konuşmasında “7 Haziran’a hazırlanıyoruz, çok önemli bir süreç, çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Bizler gece gündüz çalışıyoruz.7 Haziran Türkiye’nin çok önemli bir dönemeç noktası eski Türkiye’nin arttık yok olduğu yeni Türkiye’nin var olacağı ve önce vatan dediğimiz çok önemli çok değerli bir süreç, ilçe başkanı olarak siz kıymetli genç kardeşlerime güveniyorum.

Gecenin son konuşmacısı AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç oldu.”Onlar konuşur, AK Parti yapar, çok geniş bir slogan ama bizler gençliğin neler istediğini neleri başarabileceğini, gerektiğinde ne kadar uzaklarda ne kadar güzel işlere imza atabileceğini her defasında gördük. Allah nasip ederse bu genç kardeşlerimle birçok güzel işlere imza atmayı düşünüyorum.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından sevilen sanatçı Mustafa Ceceli sahne alarak seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla alanı dolduran gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, sanatçı Ceceli’ye Silivri yoğurdu ikram etti.