Özgecan için taziye defteri açıldı

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesini kınamak ve bu büyük acıyı paylaşmak için 'ÖZGECAN'A YAPILAN BİZE YAPILMIŞTIR!' sloganıyla 39 ilçede eş zamanlı olarak bir çalışma gerçekleştirdi.

Özgecan için taziye defteri açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Kadın Kolları Başkanı Nuray Albayrak ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin de Silivri’de gerçekleştirdiği stand çalışması Pazartesi Pazarı Kiler Market girişinde kuruldu. Kurulan standta taziye defteri açılarak yüzlerce vatandaşın yaşanan elim olaya karşı tepkilerini de göstermeleri adına imza toplandı. 

Özgecan Aslan için hazırlanan pankartların asıldığı standlarda taziye defterleri ile, vatandaşlar ve kadınlarla birlikte Özgecan’ın acısı ve kadına karşı şiddetle ilgili düşünceler paylaşıldı. 

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Albayrak açıklamasında; “Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan kardeşimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyoruz. Yaşanan bu insanlık dışı olayı hepimiz kınıyoruz ’ dedi.