Pehlivan, basın mensuplarıyla buluştu

Ak Parti'den İstanbul 3.Bölge milletvekili aday adayı olan Pehlivanoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı İmran Pehlivan, Silivri'de basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Pehlivan, basın mensuplarıyla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Moody's Cafe & Restaurant’ta basın toplantısı düzenleyen Pehlivan, “Bölgemizin sorunlarını biliyorum ve çözmek için aday oldum” dedi.

Kendini tanıtarak sözlerine başlayan Pehlivan, gazetecilere şu açıklamayı yaptı: “1972 yılında Erzurum Aşkale’de doğdum. Evli ve 4 çocuk babasıyım, Silivri’de ikamet etmekteyim. İnşaat sektöründe, hazır beton üretimi, kum ve mıcır üretimi, lojistik ve konut üretimi ile iştirat etmekteyim. 1998 yılında kurulmuş olan aile şirketimiz Pehlivanoğlu Grup’un yönetim kurulu başkanıyım. İstanbul ve bilhassa Trakya bölgesinin bilinen bir firması olarak, bölgeye hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Geçmişte Refah Partisi’nde bir süre ailemiz ile beraber siyasetin içinde bulunduysak da devlete hizmet etme yolunda ticari yönümüze ağırlık verdik. Halen ASKON yönetim kurulu üyesi olup, ASKON Trakya şube başkanlığını yürütmekteyim. Silivri SİAD üyesiyim. Çeşitli STK’larda gönüllü görevler aldım. Arık siyasi alanda milletimize hizmet etme kararı almış ve bu yolda gereken ilk adımı atmak adına milletvekili aday adayı olmuş bulunmaktayım. Biz zaferine ne zaman geleceğine değil, hak ve batıl arasında doğru noktada bulunmanın düşüncesindeyiz. Neden adayım diye soracak olursanız, vazifelerin n üstün olanının Hakk’a hizmet olduğunun bilincinde bir birey olarak, Hakk’a hizmet yolunun halka hizmetten geçtiğini ve bunun destekleyicisi argümanının siyaset olduğunun da farkında olarak, bu platformda bulunmamız gerektiğini düşünüyorum. Gelişen ve büyüyen Türkiye’de İmran Pehlivan olarak bizim de yılların birikiminin bu gelişime bir katkı olması için aday olmaya karar verdim. “

“Sektörel bazlı bakacak olursak, içinde bulunduğum sektör olan inşaat sektörünün sıkıntılarından bizzat haberdar olup, sorunların hızlı çözümüne katkı saplayacağımı düşündüğümden adayım. İstanbul’da ve özellikle Silivri bölgesinde, bölgenin sorunlarını bilen biri olarak ve bilhassa bu sorunların Meclis’teki sesi olmak için adayım. Sloganımız; tahrip ve imha değil, tamir ve ihyadır. Mücadelemiz; Hakk’ın hakimiyeti için metotlu bir yürüyüştür. Vizyonumuz; Türkiye’yi, Türkiye içinde İstanbul’u, İstanbul içinde mesut bölgemizi gelişim, teknoloji, innovasyon sıçrayışlarından mahrum bırakmamaktır. Misyonumuz; bu kutlu mücadeleyi sonuna kadar sürdürmektir. Biz aday adayıyız, aday oluruz yahut olmayız. Bu evvela Hakk’ın daha sonra da yönetim ve halkın taktiridir. Biz Nemrut’un ateşini söndürmek için su taşıyan karınca niyetindeyiz, sonuç tabi ki mühimdir. Lakin bu yolda nefsimizin istediği bir sonuç alamasak dahi partimizin ve diğer aday arkadaşlarımızın destekçisiyiz. Biz nefisimizin değil davamızın mücadelesi peşindeyiz ve bu davanın gönüllü bir neferi olmaya talibiz.”