Selim Temurci mazbatasını aldı

8 Şubat'ta düzenlenen kongrede AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na seçilen Selim Temurci, mazbatasını aldı.

Selim Temurci mazbatasını aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen AK Parti İstanbul 5. Olağan Kongresi’nde 548 delegenin 520’sinin oyuyla AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkanı seçilen Temurci, Beyoğlu İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törende mazbatasını aldı.

Kongrede koltuğu eski başkan Aziz Babuşcu’dan devralan Temurci, mazbata töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, çok güzel bir ekip oluşturduklarını ve ilk hedeflerinin 7 Haziran’daki seçimler olduğunu söyledi.

Temurci, mazbatayı alırken İlçe Seçim Kurulu üyesine teşekkür ederek, “İnşallah İstanbul’a Rabbim hayırlı hizmet etmeyi nasip eylesin. Hep birlikte AK Parti bayrağını İstanbul’da daha güçlü bir şekilde dalgalandırırız İnşallah. Ben özellikle bu listede olan arkadaşlarımla ne kadar büyük bir sorumluluğun altına girdiğimizi Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi şarkımızı söylemeye başladığı İstanbul’da önümüzdeki dönem Ak Parti’nin şarkısını çok daha güçlü söylemeyi rabbim bize nasip etsin diyorum" dedi.

Beyoğlu İlçe Seçim Kurulu’nda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Çok güzel bir ekip oluşturduk. Ve oluşturduğumuz bu ekiple ilk hedefimiz 7 Haziran 2015. Bizim için hedef seçim. Dolayısıyla bu seçimle ilgili olarak ve Ak Parti’nin İstanbul’da ki başarısına başarı katmak için, gücüne güç katmak için Ak Parti ve bizim ekibimiz çok daha fazla sokaklarda göreceğimiz ve her kesime dokunacağımız yeniden ve eskisinden daha güçlü yürekler fethetme adına İstanbul sokaklarında çok fazla göreceksiniz. İnşallah Ak Parti’yi İstanbul’da çok daha güçlü kılma adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu bir emanet. Ceddimiz Fatih’in şehrinde il başkanlığı yapmak bir emanet. Recep Tayyip Erdoğan’ın emaneti korumak üstümüzde çok büyük bir sorumluluk. Bunu hakkıyla yerine getireceğiz. Ve inşallah bizim siyasetimizi, bizim davamızı İstanbul’da daha güçlü kılacağız” şeklinde konuştu.