Topbaş ve Siad Üyeleri Buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, AK Parti Silivri Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılmak üzere Silivri'ye geldi. Topbaş'ın Silivri ziyareti Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Üyelerinin katılımı ile yapılan kahvaltı ile başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Dünya Belediyeler Birliği(UCLG) Başkanı olan Kadir Topbaş ve Silivri SİAD Üyeleri, Jasmine Restaurant da yapılan kahvaltıda, Silivri sanayicilerinin sorunları ve seçim çalışmaları değerlendirildi.

Topbaş ve Siad Üyeleri Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, AK Parti Silivri Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılmak üzere Silivri’ye geldi. Topbaş’ın Silivri ziyareti Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Üyelerinin katılımı ile yapılan kahvaltı ile başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Dünya Belediyeler Birliği(UCLG) Başkanı olan Kadir Topbaş ve Silivri SİAD Üyeleri, Jasmine Restaurant da yapılan kahvaltıda, Silivri sanayicilerinin sorunları ve seçim çalışmaları değerlendirildi.

 

Silivri SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş ve SİAD Üyelerinin tam kadro katıldığı toplantıda İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, Meclis Üyeleri, Metin Karakaş, Hüseyin Turan, Ahmet Yağcıoğlu ve Teşkilat Mensupları hazır bulundu. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, açılış konuşmasında, kendilerini yalnız bırakmayan İBB Başkanı Kadir Topbaş’a ve Silivri’de istihdam sağlayan SİAD Üyelerine teşekkür ederek, başladığı konuşmasında AK Parti Belediyeciliği ile Silivri’ninhak ettiği değeri kazanacağını ve Silivri ile birlikte Silivri sanayisinin de güçleneceğini söyledi.

 

 

SİLİVRİ’NİN KALKINMASI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

 

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş, Silivri’de iş dünyasını ve yapılan çalışmaların kendilerine yansımalarını değerlendirerek SİAD olarak öncelikli taleplerinin Islah OSB olduğunu söyleyerek, Silivri Sanayicilerinin talep ve sorunlarını Başkan Topbaş’a iletti.  AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert ise konuşmasında Silivri’de SİAD’ın ilçemizin gelişmesi açısından çok önemli olduğunu vurgulayarak “Üç dönem Çanta Belediye Başkanlığı yaptım. Sanayicilerimizle her zaman çok iyi geçindim. Kadir Başkanımız da Silivri’de alt yapı ve üst yapı hizmetlerinde ciddi çalışmalarda bulundu. Seçim projelerimiz arasında Silivri’nin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalarda yer alıyor. Hep birlikte Silivri’nin kalkınması için çalışmaya devam edeceğiz. Silivri ekonomisinin ve istihdamının can damarı olan SİAD’ın çalışmalarını takdir ediyorum. Göreve geldiğimizde Sanayicilerimizle el ele vererek Silivri sanayisini güçlendireceğiz. AK Parti ile Silivri kazanacak, SİAD kazanacak.” dedi.

 

 

 

VERDİĞİMİZ BÜTÜN SÖZLERİ TUTTUK

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, SİAD ile gerçekleştirilen kahvaltı dayaptığı konuşmada, “Silivri’de son 10 yıllık fotoğrafa baktığımız zaman 1 Katrilyonu bulan hizmetleri görüyoruz. Kadir Topbaş her zaman çözüm insanı olmuştur. Birilerinin hayal bile edemediği birçok projeyi el birliğiyle gerçekleştirdik. Silivri adına verdiğimiz bütün sözleri gerçekleştirdik. Önce sanayi sonra doğalgaz geldi. Sanayi demek ekonomi demek, Silivri’nin kalkınması, Türkiye’nin kalkınması demektir. Başbakanımızın da verdiği katkı ile Silivri’de bugün dev projeler konuşuluyor. Silivri Tahir Başkanımızla ve İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş Başkanımızla birlikte gelişecek ve büyüyecek.” Dedi.

 

SEÇİM MİLLİ İRADENİN SANDIĞA YANSIMASIDIR

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Dünya Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Topbaş, ise konuşmasında “Silivri’de iş adamlarının önemini hepimiz biliyoruz. İş imkânı sağlaması açısından büyük bir sorumluluk üstleniyorlar. Bugüne kadar sanayicilerimize destek verdik ve yeni projelerimiz ile bütün sorunları çözmek için çalışacağız.” dedi.Önümüz deki dönem içerisinde gerçekleşecek hizmetler arasında Silivri’ye metro geleceğini de müjdeleyen Topbaş, “ Seçim milli iradenin sandığa yansımasıdır. Bir emanet yetkisi vereceksiniz. .İstanbul, tesadüflere terk edilemez. İstanbul maceralara alet edilemez. Daha önce belediye tecrübeleri olan Tahir Sert kardeşimiz aday olarak seçildi. Diğer aday adaylarının da kavgadan uzak tavırları ile destek vermeleri çok önemli. Siyasi vaat derdinde değiliz. Görev verilir, biz de görevi yerine getiririz. Ben sizlerin emanetini, sorumluluğunu taşıyorum. Sizin vereceğiniz destek Türkiye’nin gelişmesi demektir. İstanbul, dünyanın en eski medeniyetlerinden bir tanesi. Fatih Camii yapıldığında Amerika kıtası keşfedilmemişti. Biz medeniyetin başladığı yerlerden biriyiz.” Diyerek İBB hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.