Turan, saha çalışmalarına devam ediyor

Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, referandum çalışmalarına Kara Mustafa Sokak esnafları ile devam etti.

Turan, saha çalışmalarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı SKM programları dâhilinde organize edilen esnaf ziyaretleri ilçenin farklı noktalarında eş zamanlı devam ediyor. Referanduma sayılı günler kala anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi konusunda vatandaşı bilgilendirme gayretleri devam ederken, AK Parti’nin etkili isimleri de aktif görev alarak sürece destek veriyor. 

Turan: “EVET” de, Dünya 5’ten Büyük Olsun

Silivri Belediyesi eski Başkanı AK Partili Hüseyin Turan, Alibey Mahallesi Kara Mustafa Sokak esnaflarına yaptığı ziyaretle 16 Nisan’da yapılacak referandum için vatandaşlardan “evet” desteği istedi. Turan’ın yaptığı esnaf ziyaretine Meclis Üyeleri Metin Kaya, Osman Umuç, Mahalle Başkanı Atilla Yıldırım, İl hatibi Mehmet Kahraman ve Gençlik Kolları eşlik etti. İş yerlerine gerçekleştirilen programda Hüseyin Turan’la bazı esnafların arasında geçen eski konular gülüşmelere neden oldu. Eskileri yâd etme imkânı da bulan iş yeri sahipleri, referandumda gelecek olan anayasa değişikliği paketi için bilgilendirildi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak esnaf ve eşlik edenlere teşekkür eden Turan: “AK Parti Silivri Teşkilatımızın öncülüğünde Alibey Mahallesi Kara Mustafa sokakta esnafımızı ziyaret ettik. ‘Evet’i anlattık. Hemşerilerimizin ilgi ve alakası bizi mutlu etti. Programda beraber olduğumuz meclis üyelerimiz Metin Kaya, Osman Umuç, Mah. Başkanımız Atilla Yıldırım, İl hatibimiz Mehmet Kahraman, gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Bir Evet de, Dünya 5’ten büyük olsun” dedi.

Yörünge