Uzun 'Her zaman partimin neferiyim'

8 Haziran'da yapılacak Genel seçimler için Milletvekili aday adayı olan ve açıklanan listede yer almayan Dış Ticaret Uzmanı-Ekonomist Yusuf Uzun, basın açıklaması yaparak 'Yusuf Uzun ve Ekip arkadaşları 8 Haziran sabahına kadar Partimizin bir neferi olarak her platformda Mücadeleci Ruhu, Gönül İnsanı Kimliği ve Ülke Sevdası aşkıyla hizmete devam edecektir ' dedi.

Uzun 'Her zaman partimin neferiyim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

8 Haziran’da yapılacak Genel seçimler için Milletvekili aday adayı olan ve açıklanan listede yer almayan Dış Ticaret Uzmanı-Ekonomist Yusuf Uzun basın açıklaması yaparak “Partimizin 2002 yılında çıktığı KUTLU YÜRÜYÜŞ’üne destek vermek için başvurduğum Milletvekilliği adaylığım surecinde bana ve ekibime göstermiş olduğunuz ilgiye,  teveccühe sonsuz şükran ve saygılarımı sunarım”dedi.

Uzun yazılı olarak yaptığı açılamada şu ifadeleri kullandı;”Bu süreçte gerek memleketim Tokat gerek İstanbul’un 13 ilçesindeki AK Parti ilçe başkanlarımız, Yönetim kurulu üyelerimiz, teşkilatımızın çalışkan neferleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Türkiye’mizin birçok ilinde birebir görüşmelerimizde, etkinliklerimizde sosyal medya aracılığı ile bizlere gönül veren bizleri yüreklendiren bizler için çalışan partili-partisiz emektar yol arkadaşlarıma tekrardan Teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Listede ismimizin olmamasından dolayı son bir haftadır değişik mecralarda Yusuf Uzun üzerinden spekülasyonlar ve karalamalar olduğunu bilmekte, görmekte ve duymaktayız. Hedefimize kararlılıkla ve heyecanla yürüdüğümüz adaylık sürecinde bizi hakir görenler oldu, yerenler oldu çekemeyenler oldu. Halkın içinden gelişimiz, halk ile iç içe oluşumuz, İnsanları ayırmadan kucaklamamız, Sivil Toplum Kuruluşlarının bir dağ gibi arkamızda duruşu birilerini bir yerleri rahatsız etmiş olmalı ki kapalı kapılar ardında gizli eller halkımızla aramıza ve hedefimize engeller koydu.

BU ŞARKI BURADA BİTMEZ…

Unutulmamalıdır ki; Yusuf Uzun makam mevki aşığı bir insan değildir. Memleketin her karış toprağını karşılıksız seven, kendi öz kaynaklarıyla insanların huzuru, refahı ve mutluluğu için mücadele eden sizlerden biridir. Makamlarda mevkilerde değil gönüllerde taht kurmak için çırpınan çabalayan sizlerden biridir.

Ve gelelim asıl meseleye. Partimizin almış olduğu karar neticesinde Milletvekilliği aday listesinde ismimiz geçmeyebilir. Bu karar Parti büyüklerimizin ve yöneticilerimizin takdiridir.

Bilinmelidir ki; Yusuf Uzun ve Ekip arkadaşları 8 Haziran sabahına kadar Partimizin bir neferi olarak her platformda Mücadeleci Ruhu, Gönül İnsanı Kimliği ve Ülke Sevdası aşkıyla hizmete devam edecektir. Bu düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaşmanın huzuru ve mutluluğu içinde Sevgiyle, Muhabbetle kalmanız dileğimle.

Yusuf UZUN

Dış Ticaret Uzmanı-Ekonomist