Akören Mahallesi Spor Sahası Tamamlandı

Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında Akören Mahallesi'ne yapılan spor alanı düzenleme çalışmaları tamamlandı. Saha açılışı Ramazan sonrası gerçekleşecek.

Akören Mahallesi Spor Sahası Tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akören Mahallesi’nde gençlerin talepleri üzerine atıl şekilde bulunan mera, Silivri Belediyesi tarafından halı saha, idari bina ve seyirci tribünü ile modern bir tesis haline getirildi. Mahallede heyecanlı futbol karşılaşmalarına ve antrenmanlara sahne olacak saha, Akören’de 6300 metrekare alana inşa edildi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2016 yatırım programı kapsamında başlattığı mahallelerde spor sahaları projesi kapsamında,  Kadıköy ve Kavaklı Mahallelerine de inşa edilen spor sahalarının açılışı, Ramazan ayı sonrasında gerçekleşecek.
 
AKÖREN’DE NELER YAPILDI?
 
Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından baştan aşağı yenilenen spor sahasında; toplam 6300 metrekare alanda, 1760 metrekare futbol sahası, 550 metrekare sert zemin düzenlemesi, yaklaşık 1000 kişi kapasiteli seyirci tribünü ve 950 metrekare yeşil alan düzenlemesi gerçekleştirildi. Saha etrafında tel çit montajı ve aydınlatma çalışmalarının yapıldığı alanda, metruk ve kullanılmaz durumda olan yapı, idari bina haline getirildi. İdari binada takım oyuncularının ve hakemlerin kullanacağı duş ve soyunma odaları da yer alıyor.