Işıklar: Bu Desteğin Anlamını Çok İyi Biliyoruz

Halk toplantıları kapsamında Akören Mahallesi sakinleriyle biraraya gelen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 'Bizlere bu desteği ne için verdiğinizin bilinci içerisinde sizlere layık olmak için çalışıyoruz' dedi.

Işıklar: Bu Desteğin Anlamını Çok İyi Biliyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Halk toplantıları kapsamında Akören Mahallesi sakinleriyle biraraya gelen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Bizlere bu desteği ne için verdiğinizin bilinci içerisinde sizlere layık olmak için çalışıyoruz” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçtiğimiz akşam Akörenli hemşerileriyle buluştu. Köy tüzel kişiliklerinin sona erdirilmesinin ardından geçen süreç hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Işıklar, dünden bugüne kendilerine verilen desteğin bilinci içerisinde hareket ettiklerinin altını çizerek, “Sizlerin güvenine ve desteğine layık olmak için çalışıyoruz” dedi. Toplantıda Işıklar’a, Silivri Belediyesi Başkan Yardımcıları Hasan Solak, Emine Tarin, Bora Balcıoğlu, Mehmet Has,  Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Birim Sorumluları, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Silivri Gençlik Kolları, CHP Silivri Kadın Kolları ve Muhtar Hüseyin Ergün eşlik etti.

IŞIKLAR: BİZE DUYULAN GÜVENİN BİLİNCİYLE ÇALIŞMAKTAYIZ

Köy tüzel kişiliklerinin kapatılmasının ardından yaşanan süreç hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kendilerine verilen desteğin ve duyulan güvenin bilinci içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.


“KÖYÜN MALI KÖYDE KALACAK”

Başından sonuna kadar köy tüzel kişiliklerinin kapatılmasının doğru olmadığına da değinen Başkan Işıklar, konuşmasında şunları kaydetti: “ 2012 yılının Aralık ayında çıkan yasanın uygulaması Mart 2014’e kaldı. Geride kalan 7 ay boyunca bu yasanın gereklerini yerine getirmek, devir işlemlerini yapmakla uğraştık. Bize devir olan size ait malları, sizlerin bilgisi dışında asla kullanmayacağız. Sizlerle ortak akıl ve kararlar neticesinde hareket edeceğiz. Sizin malınız yine sizindir. Köyün malı köyde kalacak.”

IŞIKLAR VATANDAŞLARIN SORULARINI YANITLADI

Akören Mahallesi halk toplantısının son bölümünde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar vatandaşların sorularını yanıtlayarak talep ve şikayetlerini dinledi.